Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις για το βιβλίο Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας δεν επιτρέπεται να κρύβεται άλλο


Μετά τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τα όσα αποκαλύπτει για την περίοδο της θητείας του στο ΥΠΟΙΚ.
«Η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει και η κυβερνητική πλειοψηφία οφείλει να δώσει απαντήσεις άμεσα, για όσα αποκαλύπτει στην προδημοσίευση του βιβλίου του, το asset της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Βαρουφάκης».  
 Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα και συνεχίζει: 
«Αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν όσα υποστήριξε και ο κ. Λαφαζάνης, εκ των στενότερων συνεργατών του κ. Τσίπρα για μια δεκαετία, στην χθεσινή του συνέντευξη». 
 Το κόμμα επιτίθεται στο στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «δεν μένει αμφιβολία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επεξεργαζόταν, με πραξικόπημα, σχέδιο Β, την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνθήκες πλήρους καταστροφής και ανθρωπιστικής κρίσης». 
 Ολοκληρώνοντας η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Ενημερώνουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πως, ούτως η άλλως, η υπόθεση αυτή θα διερευνηθεί πλήρως. Κανείς δε μπορεί να παίζει με την Ευρωπαϊκή θέση της χώρας και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Ο κ. Τσίπρας δεν επιτρέπεται άλλο να κρύβεται. Οφείλει να τοποθετηθεί και να δεχθεί τώρα εξεταστική στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα