Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Στη φυλακή αστυνομικός ως πληροφοριοδότης της μαφίας των Ρομά

Προφυλακίστηκε 56χρονος αξιωματικός της Αστυνομίας ο οποίος κατηγορήθηκε ως πληροφοριοδότης της "μαφίας των Ρομά". Η προφυλάκισή του έγινε από τους ανακριτές κατά της Διαφθοράς, Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το vima.gr.
Στη δικογραφία εντάχθηκε και καταγγελία που συνδέει την ενημέρωση των Ρομά με συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ στην ίδια περιοχή της πρωτεύουσας.
Από την πλευρά του, ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι "οι επαφές του με μέλη της μαφίας των Ρομά, αφορούσε τις έρευνες του για την δράση της μεγάλης σπείρας των «ληστών των χρηματοκιβωτίων" που τελικά εξαρθρώθηκε τον Μάιο του 2017 από άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας".
Υπενθυμίζεται πως η βασική δικογραφία για τη "μαφία των Ρομά" σχηματίστηκε τον Νοέμβριο του 2016 από την ΕΛΑΣ, κυρίως του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου. κι αφορούσε αρχικά 41 άτομα. Για τη σύλληψή τους η Αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 60 έρευνες, ενώ κατέσχεσε 600.000 ευρώ σε μετρητά, 120 κιλά ασημιού σε ράβδους, φύλλα χρυσού, χρυσές λίρες, πλήθος χρυσαφικών - κοσμημάτων μεγάλης αξίας και περισσότερα από 60 πολυτελή οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα