Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πόλεμο στον Χρυσομάλλη κήρυξε η Νικολάκου

Πόλεμο με τον πολιτευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Μίλτο Χρυσομάλλη άνοιξε η περιφερειακή αρχή και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, διά στόματος του alter ego του, της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου, ενώ έριξε το γάντι σε κάθε πολιτικό και πολίτη που αμφισβητούν το έργο τους.
Χθες σε δηλώσεις της σε φιλικά μέσα ενημέρωσης στην Καλαμάτα, η κ. Νικολάκου πέρασε στην αντεπίθεση κατά του κ. Χρυσομάλλη, με αφορμή τη δήλωσή του κατά του Π. Τατούλη, χθες στην "Ε", χαρακτηρίζοντάς τον, με τη γνωστή της αλαζονεία, πολιτικά ανόητο, ανενημέρωτο και παλαιοκομματικό. Μάλιστα, επανέλαβε ότι ο κ. Τατούλης θα είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του 2017, χαρακτήρισε καλοδεχούμενους τους αντιπάλους του, ενώ ισχυρίστηκε πως η παράταξη Τατούλη δεν στηρίζεται και δεν εξαρτάται από κόμματα.
Για τις δηλώσεις Νικολάκου, ο Μίλτος Χρυσομάλλης σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε: «Ανόητοι, ανενημέρωτοι και προφανώς τυφλοί κατά την κ. Νικολάκου όσοι δεν βλέπουν τον "οργασμό" έργων του κ. Τατούλη, όπως το λιμάνι της Κυπαρισσίας (απορεί πώς δεν το βλέπουν οι Κυπαρίσσιοι που το έφτιαξε ο κ. Τατούλης). Μάλιστα τους καλεί στην Περιφέρεια για να τους πείσει η ίδια για όλα αυτά που δεν βλέπουν. Μια άλλη κυρία, πριν πάρα πολλά χρόνια, είχε δηλώσει αντίστοιχα: Ας φάνε παντεσπάνι!».
Αναλυτικά, η κ. Νικολάκου, αναφερόμενη με ειρωνικό τρόπο στον πολιτευτή Μ. Χρυσομάλλη ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος πολιτευτής έχει ανοίξει πόλεμο κατά του

περιφερειάρχη στις εκλογές το 2010 και το 2014 και οι πολίτες είχαν αντίθετη άποψη. Χαρακτήρισε πολιτικά ανόητο το ότι ασχολήθηκε με τα έργα, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καθόλου γνώση.
Η αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τον οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί, να πάει στα γραφεία της Περιφέρειας για να έχει ακριβή εικόνα για τα έργα. Ισχυρίστηκε ότι το 90% των έργων στη Μεσσηνία το υλοποιεί η Περιφέρεια, έκανε λόγο για τακτικές παλαιοκομματισμού και σχολίασε ότι η άποψη Χρυσομάλλη ταυτίζεται με την άποψη που διατυπώνει ο συντάκτης της "Ε" για τα έργα. Επανέλαβε πως «θα είμαστε παρόντες στις εκλογές του 2019», εκτιμώντας ότι «οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο μας. Είπε ότι η δημοκρατία επιβάλλει να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι, λέγοντας πως είναι καλοδεχούμενοι. Υποστήριξε ότι η παράταξη Τατούλη δεν στηρίζεται και δεν εξαρτάται από κόμματα και ξεχνώντας τις κατά καιρούς στηρίξεις από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ισχυρίστηκε πως είναι ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη.
Με έπαρση και αμετροέπεια υποστήριξε ότι ο κ. Τατούλης πολιτικά είναι κυρίαρχος στην Πελοπόννησο. Δήλωσε ότι υποστηρίζει την απλή αναλογική, «γιατί είναι πολύ δυνατός, για μεγαλύτερη αντιπροσωπεία και μεγαλύτερη ανάγκη για συναίνεση και συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα