Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Περιθώριο λίγων εβδομάδων για την λύση της υπόθεσης της Μαντλίν ΜακΚάν

Πηγή: LUIS FORRA/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μία τελευταία ελπίδα απομένει για την ανεύρεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, που είχε εξαφανιστεί προ δεκαετίας σε θέρετρο της Πορτογαλίας, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο, καθώς οι Αρχές ανακοίνωσαν πως υπάρχει ένα περιθώριο 11 εβδομάδων ερευνών πριν τελειώσουν τα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία είχε λάβει το ποσό των 85.000 λιρών από το αρμόδιο υπουργείο για να επεκτείνει την έρευνα του έως και τον Σεπτέμβριο και ήδη αστυνομικοί έχουν μεταβεί δύο φορές στην χώρα της Ιβηρικής ώστε να ακολουθήσουν όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση μυστήριο της μικρής.

Ερευνητής αποκάλυψε πως οι Αρχές είναι αποφασισμένες να βρουν τη Μαντλίν και πως η συνεχής παρουσία τους στην Πορτογαλία δεν είναι αναγκαία για την εξέλιξη των ερευνών.
«Δεν θα έπρεπε να εξηγούμε ή να δικαιολογούμαστε για το πόσες φορές πηγαίνουμε στην Πορτογαλία. Αν χρειαστεί να πάμε εκεί, συγκεκριμένα στην Πράια ντα Λουζ, θα είμαστε εκεί αμέσως. Η έρευνα συνεχίζεται με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Δεν βρισκόμαστε σε τέλμα. Συνεχίζουμε», τόνισε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ.
madlin1
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/LUIS FORRA)
Παρότι έχουν περάσει 10 χρόνια από την εξαφάνισή της 3χρονης, τότε, Μαντλίν στις 3 Μαΐου 2007, οι γονείς της συνεχίζουν να ελπίζουν πως η έρευνα θα τους δώσει τις απαντήσεις που τόσο περιμένουν.
«Δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πεις, να το περιγράψεις, να το αποδεχτείς. Θυμάμαι όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν δεν μπορούσα να σκεφτώ πως όλη αυτή η τραγωδία θα κρατούσε τόσα χρόνια. Ο Σον Χόρνμπεκ (Shawn Hornbeck) απήχθη και κρατήθηκε για πάνω από 4 χρόνια, η Νατάσσα Κάμπους (Natascha Kampusch) για πάνω από 8 χρόνια. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Και τώρα είμαστε εδώ... η Μαντλίν, η δικιά μας Μαντλίν, 10 χρόνια», έγραφε – μεταξύ άλλων – η μητέρα της σε επιστολή της οικογένειας στην επέτειο των 10 ετών από την εξαφάνισή της.
madlin
(Οι γονείς της μικρής Μαντλίν/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/FACUNDO ARRIZABALAGA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα