Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Ανατριχίλα: Σκότωσε την ανιψιά του με μαχαίρι και την... φύλαξε στην κατάψυξη

Για… λόγους τιμής
Αποτρόπαια τροπή πήρε η οικογενειακή συνάθροιση στο Βορειοδυτικό Λονδίνο, καθότι είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 19χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό μιας 21χρονης.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν η Sun και η DailyMail, οι δυο κοπέλες δέχθηκαν επίθεση από τα μέλη της οικογένειάς τους για… λόγους τιμής.
Η 19χρονη με καταγωγή από το Πακιστάν, όπως έγινε γνωστό, ήθελε να παντρευτεί ένα αγόρι με το οποίο έκανε παρέα αλλά, όμως, δεν ενέκριναν ορισμένα μέλη της οικογένειά της. Η 21χρονη ξαδέλφη της ήταν και αυτή μέλος της ίδια παρέας με αποτέλεσμα τα «πυρά» της οικογένειας να στραφούν και προς εκείνη.
Mέλη της οικογένειας είχαν αποφασίσει να αλλάξουν γνώμη στην 19χρονη και έτσι μαζεύτηκαν όλοι σε ένα σπίτι και να… μιλήσουν και με τις δύο κοπέλες.
Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και ο θείος τους, τους επιτέθηκε με μαχαίρι.


Εκείνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 19χρονη και ύστερα την έκοψε σε κομμάτια και την φύλαξε στην… κατάψυξη. Είχε ήδη επιτεθεί στην 21χρονη της οποίας προσπάθησε να της κόψει τον λαιμό.
Η αστυνομία συνέλαβε τρεις άντρες από την οικογένεια των κοριτσιών, ενώ όπως δήλωσε και στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στους γονείς των κοριτσιών το περιστατικό εξετάζεται ως «έγκλημα τιμής», λόγω της πακιστανικής καταγωγής της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα