Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Μύρισε ο Αύγουστος βιβλίο στο 1ο ανταλλακτικό παζάρι της Κυπαρισσίας!

Με ενθουσιασμό και χαμόγελα διεξήχθη το βραδάκι της Τρίτης το 1ο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Κυπαρισσίας «ΓΑΙΑ» και η Βιβλιοθήκη Γυμνασίου Κυπαρισσίας! Πρόκειται για πρωτοβουλία της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών, την οποία με χαρά αποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι της Βιβλιοθήκης, Δέσποινα Θεοδοσάκη και Γιώργος Τσάλτας, και αγκάλιασαν πολλοί κάτοικοι της Κυπαρισσίας, των Φιλιατρών, γειτονικών περιοχών και επισκέπτες που συμμετείχαν στο παζάρι βιβλίου και αντάλλαξαν τα βιβλία τους με άλλα.
Σημειώνεται πως πολλοί χάρισαν βιβλία για εμπλουτισμό κσι ανανέωση της Βιβλιοθήκης!
Το παζάρι βιβλίου αποτέλεσε μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή και ευκαιρία για να μυρίσει ο Αύγουστος βιβλίο στην πόλη! Ο Σύλλογος προσέφερε σε όλες και όλους δροσερό κέρασμα στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης, ενώ η εκδήλωση επενδύθηκε με μουσικές επιλογές της Αναστασίας Γεωργακοπούλου, που έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο υπέροχη!
Μιλώντας στο «Θ», η καθηγήτρια και υπεύθυνη Βιβλιοθήκης Γυμνασίου Κυπαρισσίας, Δέσποινα Θεοδοσάκη, εξέφρασε τη χαρά της, «γιατί η Βιβλιοθήκη μας άνοιξε για άλλη μια

φορά για τον κόσμο, έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη – εκ του αποτελέσματος – πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας “ΓΑΙΑ” και ειδικά της προέδρου του, Χαράς Παπαδοπούλου. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο χώρο της Βιβλιοθήκης το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου. Ήρθε πολύς κόσμος, όχι μόνο από την Κυπαρισσία, αλλά και από τα Φιλιατρά, και μεγάλοι και παιδιά. Με πολλή αγάπη, πραγματικά, περιέβαλαν όλη αυτή την εκδήλωση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ελπίζω κι όλος ο κόσμος που ήρθε να είναι εξίσου ικανοποιημένος…».
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας «ΓΑΙΑ», Χαρά Παπαδοπούλου, σημείωσε: «Εμείς, ως Σύλλογος Γυναικών “ΓΑΙΑ”, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου και, φυσικά, το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας, Με αυτή την κίνηση έδειξαν ότι είναι ανοιχτοί προς τον κόσμο και την κοινωνία και προς το Σύλλογό μας. Ότι είναι διαθέσιμοι να μπουν μέσα στην κοινωνία, να μας δείξουν το έργο που έχουν κάνει, να μην αφορά αποκλειστικά μόνο στα παιδιά που είναι μαθητές του σχολείου, αλλά και τους μεγαλύτερους, όλους τους πολίτες, να επικοινωνήσουμε όλοι μεταξύ μας και ειδικά αυτοί που αγαπάμε το βιβλίο. Ελπίζουμε να γίνει η αρχή σήμερα και να έχουμε μια πολύ ωραία συνέχεια»!

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα