Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

17χρονη γεννά στη μέση του δρόμου γιατί δεν τη δέχθηκε το μαιευτήριο!

Το νοσοκομείο την πέταξε έξω, διότι δεν συνοδευόταν από άντρα - Την είχε εγκαταλείψει το αγόρι της και την είχαν διώξει από το σπίτι
Μία συγκλονιστική ιστορία που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τη χαρακτηρίσει κάποιος, εκτυλίχθηκε σε πόλη ανατολικής επαρχίας στην Ινδία. Μία 17χρονη κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο να γεννήσει, αλλά οι υπεύθυνοι δεν τη δέχθηκαν, διότι, όπως είπαν, δεν συνοδευόταν από κάποιον άνδρα. Το κορίτσι, λίγη ώρα αργότερα, αναγκάστηκε να γεννήσει στη μέση του δρόμου, ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν ελάχιστα εκατοστά δίπλα στο νεογέννητο και την ίδια.
Η 17χρονη είχε μείνει έγκυος από έναν νεαρό Ινδό, ο οποίος την εγκατέλειψε μόλις τον ενημέρωσε για την εγκυμοσύνη της. Σαν να μην έφτανε αυτό, η οικογένειά της την πέταξε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα η ίδια και ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, να ζει για μήνες σε αυτοσχέδιες κατασκευές στους δρόμους.
Το κορίτσι αποχώρησε από το νοσοκομείο που δεν τη δέχτηκε και σε απόσταση 30 μέτρων, στη μέση του δρόμου, ξάπλωσε στην άσφαλτο και έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.
Ακόμη και τότε ένας από τους κατοίκους της περιοχής έσπευσε στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια, αλλά άκουσε και ο εκείνος την ίδια απάντηση. «Δεν γίνεται να τη δεχθούμε, διότι δεν έχει συνοδό...». protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα