Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ελεύθερος ο γιος του Κώστα Πρέκα- «Κυκλοφορεί ημίγυμνος, βρώμικος και δέρνει» εξομολογείται κάτοικος

ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Κώστα Πρέκα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από επίθεση σε μία μητέρα που περπατούσε μαζί με το παιδί της στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γιος του ηθοποιού είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο τώρα είναι και πάλι ελεύθερος.
Μάλιστα κάτοικος του Χαλανδρίου περιέγραψε στην εφημερίδα το περιστατικό, αναφέροντας πως εξαιτίας του οι κάτοικοι δεν τολμούν να βγάλουν βόλτα τα εγγόνια τους.
Συγκεκριμένα, κάτοικος του Χαλανδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περπατούσε η μητέρα μου στην οδό Θουκυδίδου, την προσπέρασε και γύρισε και τη χτύπησε. Ταράχτηκε. Είναι 82 χρονών. Έχει χτυπήσει και
άλλους φίλους μας. Το παιδί είναι άρρωστο. Κυκλοφορεί ημίγυμνος. Άλλοτε είναι περιποιημένος και άλλοτε βρώμικος. Κοιτάζει σαν αγρίμι. Για αυτό δεν κάνουμε μήνυση. Μάθαμε ότι μπορεί ο δήμος να θέση θέμα στην Πρόνοια. Δεν τολμάμε να βγάλουμε βόλτα τα εγγόνια μας. Έχει γίνει πολύ άγριος. Βρίζει συνέχεια. Εγώ τον έχω δει και έχω φύγει άρον άρον. Περνά και δέρνει, ρίχνει σφαλιάρες…».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα