Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συναυλία Κότσιρα στο Κάστρο της Καλαμάτας


Συναυλία στο κάστρο της Καλαμάτας θα δώσει την Τετάρτη 30 του μήνα ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Κότσιρας, μαζί με τη Μιρέλα Πάχου.
Η συναυλία ξεκινά στις 9.30 μ.μ. και διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της «Φάρις».
Ο Γιάννης Κότσιρας, παίρνοντας στις αποσκευές του τον τελευταίο του δίσκο και έχοντας στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιότερα αγαπημένα ή και λιγότερο γνωστά τραγούδια.
Η Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά.. το ακορντεόν της!
Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση και πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Κωστής Βήχος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.
Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.
Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ ενώ για ΑμΕΑ και ανέργους είναι μειωμένο και κοστίζει 13 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Την επιμέλεια της παραγωγής έχει η "Menta Art Events".
eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα