Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ενημέρωση για το νερό ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Ενημέρωση για τις συνεχείς διακοπές στην υδροδότηση ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας από τη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας, προκειμένου, όπως τονίζεται στο ίδιο έγγραφο, να μην βρεθούν επαγγελματίες στη δυσάρεστη θέση αναζήτησης ποινικών και άλλων ευθυνών.
Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό του έγγραφο προς τη ΔΕΥΑΤ ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει:
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αρκετά συχνές διακοπές υδροδότησης στην πόλη της Κυπαρισσίας. Παρακαλούμε όπως: 
1. Μας ενημερώσετε εάν οι διακοπές αυτές οφείλονται σε έλλειψη νερού ή σε βλάβες του δικτύου και κατά πόσο θα συνεχιστούν αυτές. 2. Οταν γίνονται διακοπές, επιθυμούμε να ενημερωνόμαστε αυτομάτως ώστε να ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας τα οποία εξαρτώνται άμεσα (εστιατόρια, καφετέριες, στεγνοκαθαριστήρια κ.λπ.) από τη χρήση νερού. Η ενημέρωση αυτή θα αποτρέψει τυχόν σοβαρές βλάβες σε μηχανήματά τους και φυσικά αποφυγή ταλαιπωρίας των καταναλωτών.
Ελπίζουμε σε ενημέρωση και σε συνεργασία, ώστε να μην βρεθούν συνάδελφοι στη δυσάρεστη θέση να ζητούν ποινικές και λοιπές ευθύνες των αρμοδίων της Επιχείρησής σας».
Κ.Μπ.- eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα