Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Φόλες στο πάρκο την ώρα της εκδήλωσης για το λάδι…

Δεν είναι δυνατό να το χωρέσει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη προχθές στους Γαργαλιάνους… Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το λάδι, με κόσμο στο πάρκο της Μπρίσκειου Βιβλιοθήκης, θρασύτατοι είχαν γεμίσει τον τόπο με φόλες, με συνέπεια τη θανάτωση ενός δεσποζόμενου σκύλου.
Το νέο αυτό συμβάν έχει προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στους κατοίκους και τους φιλόζωους της περιοχής, καθώς, όπως αναφέρουν, τα αδέσποτα έχουν γίνει, ως φαίνεται, στόχος ασυνείδητων. Μάλιστα, φιλόζωοι της περιοχής σημειώνουν ότι τέτοια περίοδο τα τελευταία χρόνια επαναλαμβάνεται η εγκληματική δράση με φόλες στους Γαργαλιάνους, «για να είναι καθαρή η πόλη στις εκδηλώσεις».
Επιπρόσθετα, αξίζει να τονισθεί, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει, πως από τις φόλες που ρίπτονται όπου να ’ναι, κινδυνεύει και η δημόσια υγεία.
Για το προχθεσινό συμβάν έγινε το ίδιο κιόλας βράδυ ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρεται: «Προσοχή φόλες στο πάρκο. Πριν μια ώρα ο μικρούλης της φωτογραφίας έφαγε φόλα, δυστυχώς δεν πρόλαβε να φτάσει στο κτηνιατρείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα