Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Εξαρθρώθηκε στην Κυπαρισσία σπείρα διαρρηκτών με δράση σ’ όλη τη χώρα!

Η παρατηρητικότητα γειτόνων περιπτέρου, η άμεση «κινητοποίηση» πολιτών και η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Α.Τ. Τριφυλίας, έφεραν αποτέλεσμα στην Κυπαρισσία με την εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών με δράση σε όλη την Ελλάδα. Συνελήφθησαν δύο κακοποιοί και έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμα δύο φερόμενων συνεργών τους σε παράνομες πράξεις.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν από τις 4.30, κάτοικος της Κυπαρισσίας στην περιοχή της Πανηγυρίστρας, μες στην απόλυτη ησυχία, άκουσε θόρυβο και αντιλήφθηκε πως κάτι συμβαίνει σε περίπτερο της γειτονιάς. 
Παρατηρώντας προς το μέρος του περιπτέρου διαπίστωσε πως κάποιοι ήταν στο σημείο και από εκεί ακουγόταν ο θόρυβος, κάτι σαν μπουκάλια και νερό να «τρέχει». Αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ότι πιθανότατα να παραβιάζεται ή να έχει παραβιαστεί το περίπτερο. Έβαλε τις φωνές και τηλεφώνησε στο Α.Τ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και άλλοι πολίτες και έσπευσαν προς το περίπτερο. Κατευθυνόμενοι προς το περίπτερο, αντιλήφθηκαν πως δυο άτομα έτρεχαν και μετά από λίγο ένα όχημα στο οποίο επιβιβάστηκαν ανέπτυξε ταχύτητα στην  εθνικό οδό, στην έξοδο της πόλης, προς τα Φιλιατρά.
Κάτοικοι της περιοχής με δικό τους όχημα ακολούθησαν το όχημα των αγνώστων ενώ περιπολικό τους καταδίωξε. Στην Τερψιθέα, οι άγνωστοι πέταξαν μέσα από το όχημα στο οποίο επέβαιναν, ένα λοστό και έναν κόφτη, διπλωμένα με ρούχο. Στη συνέχεια, το όχημα των κακοποιών κρύφτηκε σε παράδρομο, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και οι δράστες συνελήφθησαν. Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν παραβιάσει τα ψυγεία στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου και άδειαζαν μπουκάλια με νερό σε "κουβά" για να "πνίξουν" το συναγερμό που θα χτυπούσε όταν, ακολούθως, θα παραβίαζαν το περίπτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος τους καθώς και συνεργών τους, έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για παράνομες πράξεις σε διάφορες περιοχές της χώρας.
πηγή: το θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα