Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ο “Πήτερ Παν” στην Πύλο

Ο “Πήτερ Παν” στην Πύλο ιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν και Τίνκερμπελ - Στη χώρα του ποτέ», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της ίδιας, το Σάββατο 12 Αυγούστου στην Πύλο στις 9 μ.μ. στην Οικία Τσικλητήρα. 
Την εποχή που βασίλευαν οι νεράιδες, γεννήθηκε ένα αγόρι που δε μεγάλωσε ποτέ και που μπορούσε να πετάει σε μαγικούς κόσμους ανάμεσα στις νεράιδες. Το αιώνιο παιδί, ο Πήτερ Παν, ζει στη χώρα της χαράς και της αιώνιας νιότης, στη Χώρα του Ποτέ, με τη μικρή νεράιδα Τίνκερμπελ και είναι ο αρχηγός των χαμένων παιδιών. Οι Ντάρλινγκ είναι μια ήσυχη οικογένεια. Ζουν με τα 3 παιδιά τους κάπου στο Λονδίνο. Η μικρή Γούεντι κάθε βράδυ διηγείται παραμύθια για νεράιδες και πειρατές στα μικρότερα αδέλφια της Τζον και Μάικλ, ώσπου ο Πήτερ Παν εμφανίζεται και τους παίρνει μαζί του με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης της Τίνκερμπελ. Ετσι αρχίζει η απίστευτη και φανταστική περιπέτεια. Οταν ο τρομερός πειρατής, Κάπτεν Χουκ, καταφθάνει στη Χώρα του ποτέ, ψάχνοντας για το χαμένο θησαυρό, γίνεται η μεγαλύτερη απειλή τους. Σκοπός του είναι να πιάσει τον Πήτερ Παν. Η πάλη του καλού με το κακό, ανάμεσα σε πειρατές, χαμένα παιδιά και νεράιδες. Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι των παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση.
Οι συντελεστές είναι οι: κείμενα - σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου, βοηθός σκηνοθέτη: Βασίλης Ασημάκης, μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη, σκηνογραφία: Θοδωρής Τσιμπλάκης, κινησιολογία: Γιούλη Ηλιοπούλου, βιντεοπροβολές - ειδικά εφέ: Κώστας Καλουδιώτης, χορογραφίες: Ειρήνη Μεσσήνη - Φανή Παρλή, στίχοι τραγουδιών: Γιούλη Ηλιοπούλου, φωτισμοί: Γιώργος Γκαΐντατζής, σπαθογραφίες: Δέσποινα Κασιώτη, κατασκευές: Λάμπρος Σούνδιας, φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μίνος, διεύθυνση παραγωγής: Αντώνης Μαρκόγιαννης , υπεύθυνη επικοινωνίας: Κρίστυ Σγούρα, παραγωγή: Θεατρική Αναγέννηση.
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Καλουδιώτης, Σοφοκλής Μαθιόπουλος, Φανή Παρλή, Νίκος Μπατάλας, Δέσποινα Κασιώτη, Ειρήνη Μεσσήνη, Βασίλης Ασημάκης
Νεράιδα στη γιγαντοοθόνη: Γιούλη Ηλιοπούλου.
Η προπώληση γίνεται στο viva και η γενική είσοδος κοστίζει 8 ευρώ. Για κρατήσεις: 210 4830330.
πηγη: Ελευθερια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα