Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ρόνι Γούντ: Δεν έκανα χημειοθεραπεία για να μην χάσω τα μαλλιά μου

Photo by Victoria Will/Invision/AP 
Ο εμβληματικός κιθαρίστας των Rolling Stones διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα στις αρχές του χρόνου, αλλά όπως αποκάλυψε η Guardian δεν θέλησε να κάνει χημειοθεραπεία προκειμένου να μην αποχωριστεί τα μαλλιά του.Ο εμβληματικός κιθαρίστας των Rolling Stones διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα στις αρχές του χρόνου, αλλά όπως αποκάλυψε η Guardian δεν θέλησε να κάνει χημειοθεραπεία προκειμένου να μην αποχωριστεί τα μαλλιά του.
Αναλυτικότερα ο Ρόνι Γουντ σημείωσε πως σε έναν τακτικό έλεγχο που είχε στις αρχές του χρόνου ο γιατρός του θορυβήθηκε από τις αιματολογικές του εξετάσεις και του ζήτησε να ελέγξει και τους πνεύμονες και την καρδιά του. Τα αποτελέσματα ήταν όπως αποκαλύπτει ο διάσημος μουσικός «ένα πραγματικό σοκ» καθώς μετά από 50 χρόνια καπνίσματος ο αριστερός μου πνεύμονας ήταν σαν «supernova».
Άμεσα ο γιατρός του, του συνέστησε χημειοθεραπείες τις οποίες ο ίδιος αρνήθηκε λέγοντας «τα μαλλιά μου δεν πάνε πουθενά. Να βρούμε μία άλλη λύση». Ο Ρόνι Γουντ υποβλήθηκε σε μία πεντάωρη επέμβαση και στάθηκε τυχερός (προς το παρών» καθώς ο καρκίνος δεν είχε κάνει μεταστάσεις στου λεμφαδένες του.
Σήμερα πλέον υγιής ο Ρόνι Γουντ τονίζει πως πρέπει όλοι να ελεγχθούν καθώς ο «καρκίνος είναι ύπουλος και υπομονετικός».
Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα