Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Γιατί να μην βάζετε ποτέ τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου

Όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και αερόσακων προειδοποιούν ότι είναι επικίνδυνο να τοποθετούμε οτιδήποτε ανάμεσα στον επιβάτη και τον αερόσακο που βρίσκεται κεκαλυμμένος στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Υπάρχουν ρητές οδηγίες για αυτό, ωστόσο πολλοί εξακολουθούν να τις αγνοούν. Ο αερόσακος «απαιτεί» σεβασμό, αλλιώς μπορεί να πάθετε ό,τι και και 33χρονη μητέρα τριών παιδιών, όταν, ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο της οικογένειας που οδηγούσε ο σύζυγός της, τραυματίστηκε επειδή ακριβώς δεν… σεβάστηκε τον αερόσακο. 
Η 33χρονη Audra Tatum καθόταν πάντα στο κάθισμα του συνοδηγού με το δεξί πόδι πάνω από το αριστερό σε στάση «σταυροπόδι», παρά τις διαμαρτυρίες του συζύγου της που την προειδοποιούσε για τον κίνδυνο από τον αερόσακο. Πριν δύο χρόνια, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους, ένα αυτοκίνητο πετάχτηκε μπροστά τους και είχαν μια ελαφριά (για τις συνθήκες) πλαγιομετωπική σύγκρουση. Ο οδηγός και το παιδί είχαν μόνο γρατζουνιές και μώλωπες, αλλά ο αερόσακος «εκτίναξε» το πόδι της Audra προς το πρόσωπό της, σπάζοντας τη μύτη της και μαζί τον αστράγαλο και τον μηρό της σε τέσσερα σημεία! 
Σήμερα, ζει με δύο βίδες στον αστράγαλο της, δύο στο ισχίο της, και δύο στο γόνατό της, και δεν μπορεί να σταθεί περισσότερο από τέσσερις ώρες την ημέρα. Τώρα, η Audra μοιράζεται την ιστορία της για να παροτρύνει άλλους ανθρώπους να μην βάλουν τα πόδια τους στο ταμπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα