Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Στη δημοσιότητα φωτογραφία του άντρα που ασέλγησε σε ανήλικη

Τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 62χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, μετά από σχετική εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Ο λόγος για τον Αντώνιο Γκόσδη της Πολυξένης, ο οποίος γεννήθηκε στις 4-9-1955 στα Μέγαρα Αττικής.
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του παιδεραστή, στις 14 Αυγούστου, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο δράστης προσέγγισε με διάφορα προσχήματα μία 11χρονη και την έπεισε να τον ακολουθήσει σε περιφραγμένο οικόπεδο, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Το κοριτσάκι αντέδρασε, έφυγε από το χώρο και ενημέρωσε άμεσα τους συγγενείς της.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κι άλλες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές, υπενθυμίζοντας ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα