Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης



Νεκρός βρέθηκε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους.
Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: "Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018".
Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.
Θερμά συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες".
Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr.
Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 2001 και εν συνεχεία σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου αποφοίτησε το 2005. Άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του (του Πέτρου Σ. Κόκκαλη -από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη με τη Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη). Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot. Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive. Προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμήν του παππού του, Πέτρου Κόκκαλη.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα