Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Φωτιά στο Μάτι: Θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται


Τις εννιάχρονες αναγνώρισε ο πατέρας τους σε τηλεοπτικό πλάνο μεταξύ των διασωθέντων από πλωτό μέσο, στο λιμάνι της Ραφήνας που τραβήχθηκε το βράδυ της Δευτέρας - Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει έκτοτε για την τύχη τους - Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η αναζήτηση των εννιάχρονων δίδυμων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιππόπουλου, που παραμένουν αγνοούμενα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους από το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο Γιάννης Φιλιόπουλος πατέρας των αγνοούμενων κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής, αναγνώρισε τα παιδιά του σε πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, την ώρα που βρίσκονταν σε ένα από τα πρώτα πλωτά μέσα που παρέλαβαν διασωθέντες.
Για τος γονείς του δεν υπάρχει κανένα νέο, ωστόσο, αναγνώρισε τα παιδιά του. Απευθύνθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό που του έδωσε την επίμαχη εικόνα και από εκεί και μετά έχει αρχίσει ένα μαραθώνιο αναζήτησης με αυτό το δεδομένο. Όπως είπε, από το Λιμενικό του απάντησαν ότι τα παιδιά του δεν έχουν καταγραφεί μεταξύ των διασωθέντων που σώθηκαν από πλωτά μέσα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει συμβεί λόγω του πανικού των πρώτων ωρών και πάνω στη βιασύνη να ξαναφύγουν τα πλωτά για τη διάσωση κι άλλων εγκλωβισμένων στις παραλίες.
Η οικογένεια Φιλιππόπουλου απευθύνει έκκληση προς όλους που τυχόν έχουν ένα στοιχείο για την τύχη των παιδιών του να απευθυνθούν στις αρχές: Στο 110 στην Αστυνομία, στο 199 της Πυροσβεστικής και στο 108 στο Λιμενικό Σώμα.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση από διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για τον εντοπισμό των παιδιών και όπως επισήμανε πριν από λίγο ο διασώστης κ.Ανδριόπουλος κάθε στοιχείο, ακόμη και η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να φανεί πολύτιμη για να βρεθούν τα παιδιά. Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνουν η οικογένεια και οι διασώστες στους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο πλωτό μέσο με τα παιδιά και διασώθηκαν.




Τι προηγήθηκε

Μετά από μία ημέρα αγωνίας και τρόμου για το τι έχουν απογίνει τα παιδιά του, μετά από επίσκεψή του ακόμη και στο νεκροτομείο στου Γουδή, όπου βρέθηκε ανάμεσα από πτώματα σε ψυγεία μήπως και αναγνωρίσει εκεί τις κόρες του, αφού δεν βρίσκονταν σε κανένα νοσοκομείο ή αστυνομικό τμήμα, εκείνος και η γυναίκα του ένιωσαν την ελπίδα τους να επανέρχεται όταν είδαν σε πλάνα τηλεοπτικών σταθμών δύο κορίτσια, που είναι ίδια με τα δικά τους, να κατεβαίνουν σώα από ένα πλοιάριο.
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση ώστε να βρεθεί κάποια άκρη με τον πατέρα που βρίσκεται ακόμη στο σκοτάδι και οι πρώτες επαφές από κόσμο που μπορεί να είδε τα παιδιά έγιναν μέσω των σταθμών.
Τα παιδιά βρίσκονταν μαζί με τους γονείς του κ. Φιλιππόπουλου, ο οποίος όμως παρουσιάζεται απαισιόδοξος για την τύχη τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα