Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών για την συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τριφυλίας και στην συνέχεια με τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας για το θέμα της παραβατικότητας και της αστυνόμευσης στην πόλη των Φιλιατρών, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.
Μετά τις δύο συναντήσεις ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Διονύσιος Παπαγεωργίου δήλωσε:
Ήρθαμε εδώ αναγκασμένοι από την παραβατικότητα που υπάρχει στα Φιλιατρά, την έλλειψη αστυνόμευσης, τους αλλοδαπούς οι οποίοι κάθε βράδυ στην πλατεία δείχνουνε άκρως παραβατική διάθεση. Σπασμένα μπουκάλια, παιδιά να παίζουν στην πλατεία, τα παιδιά μας. Ξυλοκοπήσεις μεταξύ τους, μεθυσμένοι να πέφτουν στα πεζοδρόμια.
Κι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του κλεισίματος του Α.Τ. Φιλιατρών και της έλλειψης

αστυνόμευσης που υπάρχει στα Φιλιατρά.
Το αστυνομικό τμήμα της Κυπαρισσίας προσπαθεί, όπως μας διαβεβαίωσαν, επισκεφθήκαμε και τον υποδιοικητή σήμερα που υπάρχει στο Τμήμα, όμως δεν είναι αρκετό. Οι αλλοδαποί δίνουν και παίρνουν στα Φιλιατρά. Αν έρθετε βράδυ, θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα είναι σοβαρότατο.
Μιλήσαμε με τον κ. δήμαρχο και ο ίδιος είναι στο πνεύμα το δικό μας. Του ζητήσαμε τη βοήθειά του. Πολλά συζητούνται. Η παιδική χαρά είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει στα Φιλιατρά. Την παιδική χαρά την έχουμε περιφράξει, ζητάμε να μην επιτρέπεται η είσοδος ενήλικα χωρίς να συνοδεύεται από παιδί, ζητάμε να υπάρχει σήμανση για αυτό, ζητάμε να απαγορευτεί η κατανάλωση αλκοόλ στους περιβάλλοντες χώρους και να ’χουμε περισσότερη αστυνόμευση. Θέλουμε τον αστυνομικό δίπλα μας. Δεν τον έχουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.
Τα Φιλιατρά αυτή τη στιγμή είναι μια έρημη πόλη αφημένη στο έλεος της συνείδησης του κάθε αλλοδαπού που ήρθε από οποιαδήποτε χώρα.
Ναι, τους θέλουμε. Ναι, υπάρχουνε στη χώρα μας. Αλλά, πρέπει να δείξουνε κι αυτοί τη συμπεριφορά που πρέπει να υπάρχει σ’ όλη την πόλη, ανάμεσα σε νέους, σε παιδιά, σε οτιδήποτε. Δεν τη δείχνουν και πρέπει να ’χουμε αστυνόμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα