Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Εθνική τραγωδία με τουλάχιστον 74 νεκρούς. Φόβοι για περισσότερα θύματα

Σε 187 ανέρχονται οι τραυματίες, ανάμεσά τους 23 παιδιά. Εξ αυτών 81 άτομα παραμένουν νοσηλευόμενα, εκ των οποίων τα δέκα είναι διασωληνωμένα.

Τουλάχιστον 74 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.
Σε 187 ανέρχονται οι τραυματίες, ανάμεσά τους 23 παιδιά. Εξ αυτών 71 άτομα παραμένουν νοσηλευόμενα, εκ των οποίων τα δέκα είναι διασωληνωμένα.
Στους νεκρούς συγκαταλέγονται ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά. Το πολωνικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε πως δύο Πολωνοί, μια μητέρα και ο γιος της, είναι μεταξύ των θυμάτων.

Ο απολογισμός αναμένεται να γίνει ακόμα πιο βαρύς, με αξιωματούχους της Πυροσβεστικής να κάνουν ιδιαίτερα δυσοίωνες εκτιμήσεις όσον αφορά τον αριθμό και την τύχη των αγνοούμενων.
Περισσότεροι από 100 άνδρες του στρατού και της Πυροσβεστικής συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας, του Πικερμίου και του Νέου Βουτζά.
Από την κυβέρνηση έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο διαχείρισης ανθρώπινων απωλειών και όλα τα θύματα μεταφέρονται στο νεκροτομείο στο Γουδί, προκειμένου να γίνει ταυτοποίησή τους.
Ο πρωθυπουργός έχει κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος.
Πηγή: ΑΜΠΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα