Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Με δάκρυα απάντησαν στις χυδαιολογίες του Καμμένου οι πληγέντες από τις πυρκαγιές [βίντεο]

Θράσος του Καμμένου σε πληγέντα από τις πυρκαγιές: Μόνο ο Πορτοσάλτε τα λέει αυτά!Ο Πάνος Καμμένος μετά από τέσσερις ημέρες από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι επισκέφτηκε τους κατοίκους αλλά αντί να ακούσει τα όσα θα του πουν, εκτόξευσε χυδαιολογίες και μπροστά στο αλαζονικό βλέμμα της εξουσίας η απάντηση από τους πολίτες που έχασαν τα πράγματα μέσα σε ελάχιστα λεπτά ήταν μόνο δάκρυα.
Δάκρυα οργής και απόγνωσης από τον πολίτη που αντίκρισε τον υπουργό εθνικής Αμυνας και συγκυβερνήτη ν του επιτίθεται λεκτικά όταν ο πρώτος
προσπαθούσε να περιγράψει στον υπουργό το μέγεθος της καταστροφής που έζησε. 
Οι πολίτες κλαίγοντας έλεγαν στον κ. Καμμένο πως δεν υπήρχε οργάνωση στην περιοχή, ούτε συντονισμός για να σωθεί ο κόσμος από τις πυρκαγιές, ενώ ο ίδιος τόνιζε πως είναι διατεθειμένος να δώσει και μέτρα από το οικόπεδό του για να βελτιωθεί η ρυμοτομία της περιοχής.

Από πλευράς του ο Πάνος Καμμένος αγνοώντας την οργή αλλά και την αγανάκτηση των πληγέντων αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ολιγωρία της πολιτείας και να φανεί ταπεινός απέναντι στο δράμα, «επιτέθηκε» λεκτικά λέγοντας πως «μόνο ο Πορτοσάλτε και εσύ τα λέτε αυτά»!

Μια κοπέλα, κλαίγοντας φώναξε στον Πάνο Καμμένο: «20 χρονών παιδιά! Τόσα πτώματα, δεν μας έμεινε τίποτα, καήκαμε, Μας είπαν «βουτήξτε να σωθείτε». Πώς να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι;».
«Στην θάλασσα έσβησε η φωτιά! Πεταγόντουσαν τα τζάμια στα παιδιά και τους είπα να μην κοιτάνε πίσω! Τέσσερις ώρες κολυμπάγαμε και τους έλεγα μην γυρίσετε πίσω γιατί πέφτουν σπίθες στα μάτια», είπε ο πατέρας του κοριτσιού με την πεθερά του να νοσηλεύεται στην εντατική στο Σισμανόγλειο.
«Όποιος καθόταν στην στεριά, κάηκε! Όποιος έφυγε βαθιά σώθηκε! Στα άπατα! Ήρθε το Λιμενικό και δεν μπορούσε να πλησιάσει. Μας έλεγαν βουτήξτε να σωθείτε! Πως να βουτήξουμε να σωθούμε. Πως να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι; Ούτε στα ρηχά δεν μπορούν να βουτήξουν», είπε η νεαρή κοπέλα.
«Ηταν εδώ οι βάρκες, οι βατραχάνθρωποι, το λιμενικό…» ξεκίνησε να λέει ο υπουργός Αμυνας. «Δεν ήταν κανείς», απάντησε ο πολίτης για να ακούσει εμβρόντητος τον κ. Καμμένο να του λέει: «δεν σε πιστεύω. Τα παιδιά σου ποιός τα έβγαλε;».
Μετά τον έντονο διάλογο με τους πολίτες, ο υπουργός, επιχείρησε να ξεπεράσει την αμηχανία του χαριεντιζόμενος με ένα παιδάκι.

Γυναίκα σε Καμμένο: «Μας αφήσατε να καούμε! Γιατί κλείσατε τη Μαραθώνος;»

Χαρακτηριστικά είναι επίσης όσα του είπε με αναφιλητά η κ. Κατερίνα Σαμιώτη. «Πήγαμε ανάποδα την Μαραθώνος για να σωθούμε. Γιατί κλείσατε την Μαραθώνος; Μας αφήσατε στο έλεος! Δεν ήρθε πυροσβεστικό. Τίποτα! Μας αφήσατε να καούμε! Κάντε κάτι έχει καεί κόσμος! Οι κατασκηνώσεις πως εκκενώθηκαν; Δεν έπρεπε! Κάηκε ο κόσμος τζάμπα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα