Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

«Επέλαση» Κορεατών στην Πύλο – Το σχέδιο για την κατασκευή τουριστικών κατοικιών

Fund από τη μακρινή χώρα «σκανάρει» την κτηματομεσιτική αγορά της ευρύτερης περιοχή της Πύλου. ‘Έκλεισαν» οι πρώτες συμφωνίες για την ανέγερση τουριστικών κατοικιών. Το σχέδιο για φθηνές βίλες πολυτελείας!
Την άμεση κατασκευή δεκάδων τουριστικών κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου έχει στο σχεδιασμό του οικονομικό fund, το οποίο αποτελείται κυρίως απο Κορεατικά κεφάλαια.
Οι πρώτες συμφωνίες
Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress ήδη εκπρόσωποι του συγκεκριμένου fundέχουν έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες οικοπέδων της περιοχής, προκειμένου να προχωρήσει το εν λόγω σχέδιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη έχει «κλείσει» το πρώτο deal που αφορά έκταση πλησίον της Πύλου,

στην οποία θα κατασκευαστούν οι πρώτες 10 τουριστικές κατοικίες, ενώ γίνονται συζητήσεις για την ανέγερση άλλων 7 τουριστικών κατοικιών σε δεύτερο χώρο, επίσης πλησίον της Πύλου.
Συνολικά ο σχεδιασμός είναι στην ευρύτερη περιοχή να αναπτυχθεί ένα σύμπλεγμα πολυτελών τουριστικών κατοικιών, που θα ξεπερνά τις 50! Το αρχικό στάδιο του εν λόγω σχεδίου θα «τρέξει» από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όταν και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αδειοδότηση της επένδυσης.
Φθηνή πολυτέλεια!
Το σχέδιο, στο οποίο συμμετέχει τράπεζα της Νότιας Κορέας, προβλέπει την κατασκευή πολυτελών τουριστικών κατοικιών (βίλες), οι οποίες θα προσφέρουν στο τουριστικό κοινό μια ξεχωριστή πολυτελή εμπειρία. Ωστόσο, εκείνο που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη επένδυση από τις παρόμοιες στην περιοχή, είναι το γεγονός ότι ολόκληρος ο σχεδιασμός βασίζεται στο σύνθημα «πολυτέλεια για όλους». Έτσι, το αντίτιμο ενοικίασης των συγκεκριμένων τουριστικών κατοικιών αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό, καθώς εκτιμάται ότι θα είναι 50% κάτω από το αντίτιμο που υπάρχει τώρα στην περιοχή για ανάλογες κατοικίες. messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα