Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Αντιμέτωπος με την οργή και την απελπισία των πολιτών ο Πάνος Καμμένος

Ένταση στην επίσκεψη
Καμμένου
Μας αφήσατε στο έλεος. Μας αφήσατε να καούμε, κλείσατε τη Μαραθώνος. 
Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν» ανέφεραν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους κατοίκους.
Αντιμέτωπος με την οργή, την απελπισία και τις διαμαρτυρίες των πολιτών ήρθε σήμερα ο Πάνος Καμμένος κατά την περιοδεία του στις πληγείσες, από τις φονικές πυρκαγιές, περιοχές της ανατολικής Αττικής, μαζί με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς και τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.
«Μας αφήσατε στο έλεος. Μας αφήσατε να καούμε, κλείσατε τη Μαραθώνος. Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν» ανέφεραν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους κατοίκους.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν έπραξαν το καθήκον τους. Στη θάλασσα μόνο πέντε πνίγηκαν» είπε ο κύριος Καμμενος στο διάλογο που είχε μαζί τους.

Όπως ανέφερε ο κ Καμμενος «Η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επικουρική και μόλις ζητηθεί. Εμείς, πρόσθεσε, ξεκινήσαμε πριν μας ζητηθεί».

Συμπλήρωσε επίσης ότι ο ίδιος ο αρχηγός του Στρατού που πήγε αμέσως στην περιοχή έδωσε εντολή να ρίξουν τις μάντρες στο θέρετρο των αξιωματικών για να μπορέσει να φτάσει ο κόσμος στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των επιτελών του Στρατού ο έλεγχος των σπιτιών για την ανεύρεση αγνοουμένων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο δράμα της τραγωδίας παίζεται αυτήν την ώρα στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί οπού έχουν φτάσει οι συγγενείς για την αναγνώριση και την ταυτοποίηση των νεκρών.

Νωρίτερα, σε σύσκεψη που έγινε, στο δημαρχείο της Ραφήνας, ο κ Καμμένος τόνισε ότι πολύ σημαντική είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση και ο στρατός με τα μηχανήματα θα συμβάλει σε αυτό άμεσα.

Ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξει η ρυμοτομία στην περιοχή και να ανοίξουν δρόμοι προς τη θάλασσα για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Επίσης υπογράμμισε ότι πρόθεση του υπουργείου Άμυνας είναι να συμβάλει στην πλήρη ανοικοδόμηση της περιοχής.
AMΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα