Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Τραγωδία: Νεκρά τα δύο δίδυμα κορίτσια...

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας Γιώργο Τσούκαλη, τα δύο δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της αναζήτησης των δύο δίδυμων 9χρονων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιπποπούλου που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς που κατέκαψε το Μάτι.
Την είδηση γνωστοποίησε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σοφία και η Βασιλική βρέθηκαν αγκαλιασμένες με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι, όπου παραθέριζαν.
Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία των δύο κοριτσιών είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις και είχε γίνει πρώτη είδηση στον βρετανικό Τύπο, ενώ για την εξεύρεση τους είχε εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο τραγικός πατέρας της οικογένειας είχε απευθυνθεί από την επομένη της τραγωδίας σε όλες τις αρμόδιες αρχές και είχε δώσει δείγμα DNA προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας για την εξεύρεσή των δύο κοριτσιών του.
Παρακολουθώντας το τηλεοπτικό πρόγραμμα είχε αναγνωρίσει λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, τις κόρες του, στα πρόσωπα δύο κοριτσιών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος που βοηθούσε στις επιχειρήσεις διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.
Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα