Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Θρίλερ με την 88χρονη που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Πάτρα - Τι λέει η ιατροδικαστής (φωτό)

Σε εξέλιξη βρίσκονται στην Πάτρα οι έρευνες στο διαμέρισμα 88χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φέρει χτύπημα στο κεφάλι. Δεν είναι γνωστό όμως εάν πρόκειται για τραύμα που προκλήθηκε από πτώση ή από χτύπημα που ενδεχομένως να δέχθηκε.
Η 88χρονη, γνωστή Πατρινή έμενε μόνη της. Ακριβώς στους κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της.
Η γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της το πρωί. Όταν έφθασε ο υπάλληλος του supermarket κανείς δεν άνοιγε την πόρτα.
Οι δικοί της ανησύχησαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα. Βρέθηκαν

μπροστά στην σορό της άτυχης γυναίκας.
Η αστυνομία χτένισε όλο το διαμέρισμα προκειμένου να βρει ίχνη των πιθανών δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι ηταν αναστατωμένο, ενώ συγγενικά της πρόσωπα που έφτασαν στο σημείο προσπαθούσαν σοκαρισμένοι να συνειδητοποιήσουν το τραγικό τέλος της 88χρονης.
Γείτονες που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι δεν άκουσαν το παραμικρό, ούτε καποιον να καλεί σε βοήθεια.
Προφανώς, οι δράστες ή ο δράστης κατάφερε να αιφνιδιάσει την γυναίκα και δυστυχώς να τη σκοτώσει με πιθανότατο κίνητρο τη ληστεία.
Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, «η αιτία θανάτου θα διευκρινιστεί κατά την διάρκεια της νεκροτομής», ωστόσο όπως πρόσθεσε «από την αυτοψία που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η σορός της γυναίκας φέρει εξωτερικές κακώσεις και ίχνη εφαρμοσθείσας βίας, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στον λαιμό».
Παράλληλα, η Αγγελική Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «οι κακώσεις δεν είναι από πτώση, αλλά τις έχει επιφέρει εξωτερικός παράγοντας, δηλαδή άτομο ή άτομα - και απομένει να δούμε τι προκάλεσαν εσωτερικά αυτές οι κακώσεις, και αν οδήγησαν στην αιτία θανάτου».
Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ερευνούν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέσα από το σπίτι της ηλικιωμένης, ενώ παίρνουν και καταθέσεις.





Φωτό: patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα