Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Κοκαΐνη και χασίς είχαν αλλοδαποί στο Φραγκοπήγαδο

Ούτε το χώρο που τους είχε διαθέσει η εκκλησία της περιοχής για να μένουν σεβάστηκαν πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στο σπίτι βρέθηκε και κοκαΐνη.
Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν την ίδια στιγμή από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι άλλοι δύο ομοεθνείς τους αναζητούνται.
Ναρκωτικά
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας είχαν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών από τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν στην περιοχή Φραγκοπήγαδο. Έτσι, την Τετάρτη το μεσημέρι πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι που έμεναν.
Σε αυτό βρήκαν ποσότητες κοκαΐνης βάρους 56,4 γραμμαρίων, ποσότητες κάνναβης βάρους 30,8 γραμμαρίων, 5 ναρκωτικά δισκία, ένα αεροβόλο πιστόλι, το χρηματικό ποσό των 4.410 ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και αντικείμενα

που σχετίζονται με τη συσκευασία των ναρκωτικών, όπως σακουλάκια κ.λπ.
Αναζητούνται άλλοι δύο
Εντός σπιτιού εκείνη τη στιγμή βρέθηκαν και συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 22, 28 και 31 ετών. Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλοι δύο ομοεθνείς τους, 30 ετών ο καθένας, οι οποίοι αναζητούνται.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όπου τους ασκήθηκε δίωξη και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν. Και οι τρεις ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα το πρωί.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για τον εντοπισμό και σύλληψη και των άλλων δύο ατόμων. Της Βίκυς Βετουλάκη tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα