Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Νέες αποκαλύψεις για τον 43χρονο - Αντισυλληπτικά και χάπια διέγερσης βρέθηκαν στο ψιλικατζίδικο του

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση αποπλάνησης του 14χρονου κοριτσιού, που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, από τον 43χρονο ψιλικατζή.
Σύμφωνα με έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας στο κατάστημα του 43χρονου βρήκαν τον έλεγχο προόδου στο σχολείο μίας από τις δύο ανήλικες με τις οποίες παραδέχθηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις.
Εντύπωση προκάλεσαν στους αστυνομικούς οι καρτέλες με αντισυλληπτικά χάπια που βρέθηκαν στο ψιλικατζίδικο του κατηγορούμενο. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι είναι της συζύγου του. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών αν έδωσε και στα ανήλικα κορίτσια, είπε ότι δε θυμόταν, όμως η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι τους έδινε τα αντισυλληπτικά για να έχουν ερωτικές επαφές.
Τέλος, στο κατάστημα βρέθηκαν και καρτέλες με χάπια που τα έπαιρνε ο ίδιος για να έχει

σεξουαλική διέγερση.
Σύμφωνα με το Star μία μητέρα πήγε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και μετέφερε στους αξιωματικούς τις υποψίες της, ότι ενδεχομένως και η 15χρονη κόρη της να έπεσε θύμα του 43χρονου άνδρα.
Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι η κόρη της ήταν ένα από τα ανήλικα κορίτσια που σύχναζαν στο ψιλικατζίδικο του άνδρα. Μάλιστα, όπως είπε, όποτε πήγαινε εκεί αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ μετά από την αυτοκτονία της 14χρονης και τη σύλληψή του, το παιδί της έχει αλλάξει δραματικά συμπεριφορά, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δείχνει φοβισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα