Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Τριφυλία: Ανταλλαγή ανακοινώσεων για το τηλεοπτικό ντιμπέιτ από Λεβεντάκη και Κατσίβελα

Ανταλλαγή ανακοινώσεων είχαμε χθες από τους δύο υποψηφίους δημάρχους Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη και Παναγιώτη Κατσίβελα με αφορμή την πρόσκληση σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ.
Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε αρχικά από τον κ. Κατσίβελα στην οποία τονίζεται: «Στις 10 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Γ. Λεβεντάκης σε δημοσιευμένη στα ΜΜΕ απαντητική επιστολή του πρότεινε debate για την ενημέρωση του λαού. Και ήρθε η κρίσιμη ώρα την 28η Μαΐου, μετά από πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού Μεσόγειος για το debate. Και εμείς αποδεχθήκαμε με χαρά την πρόσκληση, αλλά και ο κ. Λεβεντάκης αρνήθηκε. Πρότεινε debate γιατί πίστευε πως θα φοβηθούμε, αλλά τελικά αρνήθηκε έναν αγώνα επιχειρημάτων και πειθούς όταν με χαρά τον αποδεχθήκαμε, γιατί εμείς έχουμε επιχειρήματα, μπορούμε να τεκμηριώσουμε όσα ισχυριζόμαστε, μπορούμε να κοιτάμε το λαό στα μάτια με ευθύνη και συνέπεια. Η ελεύθερη έκφραση των διαφορετικών απόψεων είναι θεμελιώδες στοιχείο της δημοκρατίας και στην προκειμένη περίπτωση ο λαός θα είχε την ευκαιρία της κριτικής προσέγγισης των θέσεων και του οράματος για την Τριφυλία και των δύο συνδυασμών. Εμείς δεν το αρνηθήκαμε. Το επιχείρημα του επιβαρυμένου προγράμματος του κ. Λεβεντάκη δεν πείθει, αφού ως γνωστό οι τηλεοπτικές εκπομπές μαγνητοσκοπούνται οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Τα συμπεράσματα είναι του λαού».


Ακολούθησε απάντηση από τον κ. Λεβεντάκη, στην οποία σημειώνεται: «Κύριε Κατσίβελα, δυστυχώς, για άλλη μια φορά, είμαι υποχρεωμένος να σας διαψεύσω και να εναντιωθώ στην παραπληροφόρηση, που δόλια επιχειρείτε σε βάρος μου και μάλιστα λίγες μόλις μέρες πριν τη διενέργεια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών. Οπως ενημερώθηκα σήμερα (σ.σ. χθες), από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με το από 30-5-2019 δελτίο Τύπου του συνδυασμού σας, μην έχοντας πλέον άλλο επιχείρημα, ανασύρατε από το χρονοντούλαπο το debate, στο οποίο πρώτος εγώ σας προσκάλεσα (στις 10-5-2019) και για το οποίο ποτέ, βεβαίως, δεν έλαβα από εσάς καμία απάντηση. Καταλαβαίνω απόλυτα πως το ευοίωνο για το συνδυασμό μας “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας” αποτέλεσμα του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών και το ενδεχόμενο της δικής σας ήττας, στο β’ γύρο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, σας έχει δημιουργήσει σύγχυση, αλλά όχι και απώλεια μνήμης, θέλω να πιστεύω. Ερχεστε λοιπόν, προπαραμονές των εκλογών, να ζητήσετε τη διεξαγωγή του εν λόγω debate, για να πούμε στο λαό της Τριφυλίας, τι; Οσα ήδη έχω αναφέρει στις προεκλογικές ομιλίες μου; Θα ήταν βαρετό και ανούσιο, πιστεύω, για τον τηλεθεατή. Ο κόσμος κ. Κατσίβελα καταλαβαίνει πολύ καλά τα “πολιτικά παιχνίδια” και δεν είναι έντιμο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη του. Εγώ, τουλάχιστον, δεν πρόκειται να το πράξω ποτέ αυτό. Αυτές τις μέρες, πρωταρχικό μου μέλημα είναι να βρεθώ δίπλα στον κόσμο που με στήριξε και να τον ευχαριστήσω, που με τίμησε με την ψήφο του. Σταματήστε λοιπόν όσο είναι ακόμα καιρός την παραπλάνηση του λαού της Τριφυλίας και αυτή τη φορά δεν σας το ζητώ απλά, αλλά το απαιτώ».  Κ.Μπ. eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα