Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: «Το δελτίο ήταν δικό μου, εκείνος με έδιωξε από το σπίτι» λέει η γυναίκα του 87χρονου

Τη δική της πλευρά για το τι ακριβώς έχει συμβεί με το τυχερό δελτίο που είχε κερδίσει ο 87χρονος, ο οποίος αυτοκτόνησε στην Καλογρέζα, εξέφρασε για πρώτη φορά η χήρα του ηλικιωμένου άνδρα.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου», η γυναίκα, η οποία φέρεται να έκλεψε από τον 87χρονο το τυχερό δελτίο, με το οποίο είχε κερδίσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ισχυρίζεται ότι το δελτίο αυτό ήταν δικό της.
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι έπαιζε πάντα, εδώ και χρόνια συγκεκριμένα νούμερα, τους αριθμούς της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της, και μάλιστα για γούρι έδινε χρήματα στον σύζυγό της για να πάει να το παίξει στον πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Καλογρέζα:
Η "Τύχη" έπαιξε άσχημο παιχνίδι- Κατονόμασε 4 άτομα ο 87χρονος
Η γυναίκα, ισχυρίζεται ακόμα ότι μέχρι που κέρδισαν το δελτίο, η σχέση της με τον σύζυγό της ήταν αρμονική, κυρίως γιατί εκείνη υποχωρούσε στις απαιτήσεις και τις παραξενιές του. Όταν κέρδισαν το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ πίστεψε ότι θα αλλάξει η ζωή τους.
Όμως, όπως είπε, η συμπεριφορά του συζύγου της άλλαξε κι έλεγε πως το δελτίο του

ανήκει.
Σύμφωνα με την ίδια, ο 87χρονος έφτασε στο σημείο να τη διώξει από το σπίτι της, και να μην την αφήσει να πάρει ούτε τα προσωπικά της αντικείμενα. Εκείνη απευθύνθηκε σε δικηγόρο, μάλιστα φέρεται να του πρότεινε να μοιραστούν τα κέρδη, αλλά ο 87χρονος δε δέχτηκε με αποτέλεσμα εκείνη να του στείλει εξώδικο με το οποίο του ζητούσε να φύγει από το σπίτι της.
Η κατάληξη είναι γνωστή, με τον 87χρονο να βάζει τέλος στη ζωή του.
«Ο πατέρας μου εξαπατήθηκε και εκβιάστηκε»
Εντελώς αντίθετα είναι όσα υποστηρίζει ο γιος του αυτόχειρα, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή.
«Οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που οδήγησαν τον πατέρα μου σ’ αυτή την πράξη, είναι διάσημοι στην Καλογρέζα και σε λίγο θα γίνουν διάσημοι και σ’ όλη την Ελλάδα. Η ελληνική δικαιοσύνη προχωράει. Προχωράμε… Αυτό που κρατάω από τον πατέρα μου είναι η υπόσχεση που του έδωσα την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Χωρίς να ξέρω για την πράξη του, του ορκίστηκα ότι θα λάμψει το φως της δικαιοσύνης. Θα δικαιωθεί! Τον βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου και θα γίνει η επιθυμία του. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό θα φτάσει ως το τέλος. Μου ζήτησε δικαιοσύνη. Εξαπατήθηκε, κοροϊδεύτηκε, εκβιάστηκε, απειλήθηκε. Έχει γίνει κλοπή, έχει γίνει υπεξαίρεση. Το δελτίο του το άρπαξαν και του άσκησαν ψυχολογική βία», είπε.  dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα