Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Μεγαλοοικονόμου: Η ατάκα που την πλήγωσε και η παντοτινή αγάπη για τον Τσίπρα

«Είχαν δημιουργηθεί θέματα με γυναίκα βουλευτή του κόμματος» ανέφερε χαρακτηριστικά
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου από το μεσημέρι της Τρίτης αποτελεί παρελθόν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή της. Μιλώντας η ίδια στον Focus Fm, αποκάλυψε ότι η αιτία της ανεξαρτητοποίησης της ήταν μία ατάκα που της είπαν που της είπαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. «Είχαν δημιουργηθεί θέματα με γυναίκα βουλευτή του κόμματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται στην Αννέτα Καββαδία, απάντησε: «Οχι, καμία σχέση με την κ. Καββαδία». Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν κοντραριστεί σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Μάρτιο. Επίσης αρνήθηκε να απαντήσει αν πρόκειται για βουλευτή που κατεβαίνει στην ίδια εκλογική περιφέρεια. «Φεύγω γιατί κάποιος είπε “τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152”», δήλωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος της το είπε αυτό. «Εγώ δεν έφυγα και δεν ζήτησα τίποτα ούτε όταν ήμασταν 151», συμπλήρωσε.
Κληθείσα να σχολιάσει εάν είχε θέσει όρους για το ψηφοδέλτιο στη Β’ Πειραιά, τους

οποίους δεν δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μεγαλοοικονόμου απάντησε: «Δεν έβαλα κανέναν όρο». Ακόμη, επέμεινε ότι η απόφασή της δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
«Δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωεκλογές και το αποτέλεσμα. Το είχα αποφασίσει πολύ πριν από τις ευρωεκλογές, αλλά περίμενα γιατί ήταν προεκλογική περίοδος», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου και συμπλήρωσε ότι εξηγεί όλους τους λόγους στην επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία θα διαβάσει ο πρωθυπουργός όταν επιστρέψει από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται σήμερα. «Αν δεν την κοινοποιήσει εκείνος, θα την κοινοποιήσω εγώ», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση γιατί κρατά την έδρα, για ένα μήνα ακόμη ενόψει της διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών, απάντησε «Γιατί δεν θα την πάρει ο Τσίπρας, θα την πάρει ο Καλλιάνος». Τέλος, για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη μεγάλη εκτίμησή της για τον πρωθυπουργό. Οταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι στίχοι του τραγουδιού που είχε γράψει για εκείνον, απάντησε καταφατικά. «Τον Τσίπρα θα τον αγαπώ πάντοτε, γιατί έκανε έναν μεγάλο και δύσκολο αγώνα», πρόσθεσε. ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα