Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Είχε ρημάξει αυτοκίνητα και τροχόσπιτα στην Πυλία

Ενας 27χρονος Ρομά συνελήφθη από την Ασφάλεια Καλαμάτας, ενώ αναζητείται ένας 22χρονος ως συνεργός του, γιατί κατηγορούνται ότι είχαν σπάσει, ανοίξει και κλέψει 10 αυτοκίνητα και ένα τροχόσπιτο σε δημοφιλείς παραλίες της Πυλίας, καθώς και ένα σπίτι στο Πετροχώρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Φοινικούντα, ενώ άνοιξαν και σπίτι στη Μεθώνη, αλλά επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και έφυγαν χωρίς να κλέψουν.
Τις κλοπές αυτές φέρονται ότι έκαναν από το περασμένο Σάββατο 21 έως και την Τετάρτη 25 του μήνα.
Ο 27χρονος συνελήφθη την Πέμπτη στο Ασπρόχωμα όπου μένει, αφού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Πύλου συγκέντρωσαν περιγραφές, βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες, που οδήγησαν στον συλληφθέντα. Οι Ρομά έκλεβαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, φωτογραφική μηχανή και φακούς, πορτοφόλια, κινητά και ρούχα, που η αξία τους ξεπερνά κατά πολύ τα 7.000 ευρώ, ενώ σε μετρητά έκλεψαν 2.560 ευρώ και 200 ελβετικά φράγκα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κλοπές κατ’

εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Πιο αναλυτικά, οι δυο τους φέρονται ότι χτυπούσαν αυτοκίνητα ξένων τουριστών (με... σπασμένα αυτοκίνητα κατέληξαν Γάλλοι, Γερμανοί και Ολλανδός) στο Διβάρι, τη Βοϊδοκοιλιά, τη Μεθώνη και την παραλία "Λάμπες", καθώς και στη Φοινικούντα στην παραλία "Λούτσας". Στο σπίτι στο Πετροχώρι διέρρηξαν παράθυρο και την πόρτα αποθήκης, ενώ πήραν χρυσαφικά και δύο κινητά τηλέφωνα. Στη Μεθώνη, διέρρηξαν επίσης την αποθήκη και μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο, αλλά επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και το... έσκασαν, ενώ στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Φοινικούντα μπήκαν από ανοιχτή πόρτα και έκλεψαν 120 ευρώ και έγγραφα. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα