Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ Τρεις τραυματίες και ζημιές σε φορτηγά και εμπορεύματα από την πυρκαγιά στο πλοίο Olympic Champion

Ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στο πλοίο Olympic Champion που μετέφερε συνολικά 538 επιβάτες, ενώ αποβιβάζονται και τα φορτηγά από τα γκαράζ του πλοίου.
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας κάποιες νταλίκες έχουν καεί ολοσχερώς ενώ κάποιες άλλες έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και στα εμπορεύματα που μετέφεραν.
Δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.
Πρόκειται, για ένα 80χρονο Έλληνα και ένα Γερμανό ο οποίος έφερε μικρό έγκαυμα στο πόδι. Στο νοσοκομείο Φιλιατών μεταφέρθηκε ένας Κούρδος μετανάστης με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω αναθυμιάσεων, υπόθεση για την οποία έχει επιληφθεί το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Ο Κούρδος που νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο Φιλιατών

βρέθηκε κρυμμένος μέσα σε νταλίκα.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η φωτιά ξέσπασε σε χώρο κοντά στην πλώρη του πλοίου. Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση και οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό και αντιασφυξιογόνες μάσκες.
Το Olympic Champion είχε ναυπηγηθεί το 2000 κι έχει ολικό μήκος 204 μέτρα και πλάτος 26,13. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα