Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 39χρονος που περιέλουσε με βενζίνη πατέρα και κόρη

Αντιμέτωπος με την κατηγορία την απόπειρας ανθρωποκτονίας είναι από χθες το μεσημέρι ο 39χρονος αλλοδαπός που περιέλουσε με βενζίνη τον 48χρονο ομοεθνή γείτονά του και τη 10χρονη κόρη του το απόγευμα της Κυριακής στη Σπερχογεία.
Χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα με τη δικογραφία που είχε σχηματίσει σε βάρος του η Αστυνομία και με την κατηγορία της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης. Ωστόσο, η εισαγγελέας άλλαξε την κατηγορία σε δυσμενέστερη για τον 39χρονο και άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Ο 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο το πρωί, ενώ κατέθεσε και μήνυση εναντίον του 48χρονου για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Διαμάχη γειτόνων
Το περιστατικό της Κυριακής, προφανώς, ήταν το αποτέλεσμα διαμάχης που είχαν τον τελευταίο καιρό οι δύο οικογένειες αλλοδαπών, που διέμεναν σε γειτονικά σπίτια στη

Σπερχογεία.
Το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαμάχη ξεκίνησε από τη μουσική που έπαιζε στο σπίτι του 48χρονου.
Μάλιστα, λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι υπήρξε λογομαχία για το θέμα της μουσικής μεταξύ μελών των δύο οικογενειών.
Με βενζίνη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, λίγα λεπτά πριν από τις 7.30 το απόγευμα ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας του 48χρονου και με ένα μπιτόνι με βενζίνη περιέλουσε τον ίδιο και την 10χρονη κόρη της οικογένειας και απείλησε ότι θα τους κάψει.
Μάλιστα, τα θύματα περιγράφουν ότι τον είδαν να βάζει το χέρι στην τσέπη, αλλά δεν είδαν να βγάζει ή αν είχε πάνω του αναπτήρα. Τότε του επιτέθηκαν και τον ανάγκασαν να φύγει από το σπίτι τους. Ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο.
Την υπόθεση έχει αναλάβει και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, ενώ ο δράστης έχει καταθέσει μήνυση ότι ο 48χρονος τον χτύπησε. Της Βίκυς Βετουλάκη tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα