Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτο τροχαίο δυστύχημα στη Σκιάθο: Πάτησε την γυναίκα του με το αυτοκίνητό του!


Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είχαν καταναλώσει πολύ αλκοόλ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να σωριαστεί λιπόθυμη και ο άντρας της να μην την προσέξει καν
Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Σκιάθου η είδηση του τραγικού θανάτου 58χρονης Αγγλίδας τουρίστριας που έχασε τη ζωή της από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο σύζυγός της.
Το ζευγάρι διέμενε για μεγάλο χρονικο διάστημα στο νησί της Σκιάθου στην περιοχή Πανόραμα.
Η Αγγλίδα τουρίστρια με τον Άγγλο σύζυγό της μετά την νυχτερινή τους έξοδο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, στην προσπάθεια της να γυρίσει στο σπίτι τους περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα φέρεται να λιποθύμησε, λόγω μέθης, πέφτοντας έτσι στο αγροτικό οδόστρωμα στον εξωτερικό χώρο της οικίας.
Ο άντρας της εκείνη την στιγμή είχε μεταβεί στο αυτοκίνητό τους, με σκοπό να εισέλθει στο οίκημα χωρίς όμως να προσέξει την πεσμένη στο έδαφος σύζυγό του, πέρασε από επάνω της με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η 58χρονη Αγγλίδα να χάσει την ζωή της!
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του κέντρου υγείας Σκιάθου στο οποίο μεταφέρθηκε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο 61χρονος Άγγλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όμως αφέθηκε ελεύθερος.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα