Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

«Καμπανάκι» για τους χρήστες των Android κινητών - Αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει αμέσως να σβήσετε

Το Android είναι ένα από τα συχνότερα λογισμικά που συναντάμε σε κινητά τηλεφώνα. Υπάρχει, ωστόσο, μία εφαρμογή που όλοι οι χρήστες πρέπει αμέσως... να διαγράψουν!
Πιο συγκεκριμένα, το PlayStore κατέβασε τουλάχιστον 46 εφαρμογές της iHandy που μετρούσαν εκατοντάδες downloads μεταξύ των οποίων ήταν πολλές και στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μία από τις μεγαλύτερες σε εφαρμογές στον κόσμο.
Σύμφωνα με το Buzzfeed, η iHandy είδε τουλάχιστον 46 app της να βγαίνουν εκτός χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει εξήγηση για τον λόγο που οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη.



Η εν λόγω εταιρεία έχει έδρα στο Πεκίνο και έχει κυκλοφορήσει εφαρμογές για φωτογραφίες, για ασφάλεια του τηλέφωνου, για antivirus, για πληκτρολόγια κ.α.
Ιδιαιτέρως το «Snapfun - Face Filter, Selfie Editor, Sweet Camera» είχε πάνω από 50 εκατομμύρια κατεβάσματα, πολλά από αυτά ήταν και στην Ελλάδα.
Ωστόσο, όταν ζητήθηκε από την Google να σχολιάσει το θέμα αυτό, αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι, λέγοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την iHandy. Από την πλευρά των Κινέζων, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Simon Zhu δήλωσε: «Είναι μία αναπάντεχη εξέλιξη, από την δική μας οπτική γωνία. Προσπαθούμε να βρούμε τον λόγο που έγινε. Ελπίζουμε πως το συντομότερο δυνατό θα επιστρέψουν στο Google Play».
Δεν είναι λίγοι εκείνοι, λοιπόν, που προτείνουν την άμεση διαγραφή των εν λόγω εφαρμογών.  dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα