Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Αιχμές Λεβεντάκη κατά τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή αίτημα για επικαιροποίηση προηγούμενης απόφασης για επανίδρυση Α.Τ. Κοπανακίου και Φιλιατρών
Βαριές κουβέντες σε βάρος των βουλευτών Μεσσηνίας της Ν.Δ., Γιάννη Λαμπρόπουλου, Μίλτου Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, εκστόμισε από μικροφώνου στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, αναφέροντας ότι θα τους “ξεφωνίσει” γιατί, όπως είπε, αγνόησαν κάλεσμά του προκειμένου να παρευρεθούν στο Δημαρχείο τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι για το θέμα των αστυνομικών τμημάτων.
Προ ημερήσιας διάταξης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Γιάννης Κατσούλας, πρότεινε, εάν συμφωνεί το Σώμα, να επικαιροποιήσουν απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας για την επανίδρυση των αστυνομικών τμημάτων Κοπανακίου και Φιλιατρών, προσθέτοντας πως «όχι ότι δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά καλό είναι να επικαιροποιήσουμε την απόφαση για περαιτέρω πίεση προς την κυβέρνηση λόγω των καιρών…».
Απαντώντας ο κ. Λεβεντάκης, είπε: «Ως προς το θέμα των αστυνομικών τμημάτων, εμείς έχουμε πάρει ήδη απόφαση για το Κοπανάκι και τα Φιλιατρά. Όπως επίσης πήγα και είδα

τον υπουργό όταν μας κάλεσε στην Καλαμάτα και του έθεσα το θέμα. Μετά από το περιστατικό, το οποίο συνέβη στα Φιλιατρά, συνέταξα έγγραφο προς όλους τους βουλευτές της περιοχής, στέλνοντάς το με e-mail, καλώντας τους την προηγούμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι να παρευρεθούν σε συζήτηση του θέματος. Ο κ. Λαμπρόπουλος απάντησε εγγράφως ότι έχει κάνει επερώτηση στη Βουλή και έχει μιλήσει με τον υπουργό για το θέμα αυτό. Ο κ. Χρυσομάλλης τη Δευτέρα με ειδοποίησε ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να έρθει, αλλά το έχει συζητήσει με τον υπουργό, ο δε κ. Μαντάς επίσης μου απάντησε εγγράφως ότι έχει μιλήσει με τον υπουργό και θα δει τι θα γίνει.
Να σημειώσω ότι εγώ δεν τους κάλεσα για να μου πουν τι έχουν κάνει. Τους ζήτησα να έρθουν εδώ προκειμένου μαζί με τα σωματεία και τους συλλόγους, να συζητήσουμε και να κλείσουμε ραντεβού στο Υπουργείο πηγαίνοντας όλοι μαζί.
Θα πρέπει να ακουστεί ότι αγνόησαν αυτή την πρόσκληση και μου απάντησαν με τα γνωστά τερτίπια των πολιτικών, “το είπα στον υπουργό και ο υπουργός πήγε το βράδυ και το είπε στην υπουργίνα”. Εγώ έχω στοιχεία ότι τους κάλεσα και δεν σκοπεύω να αφήσω να περάσει το θέμα έτσι».
Σημειώνεται πάντως, ότι απόφαση για επικαιροποίηση προηγούμενης απόφασης του Σώματος για επανίδρυση των Α.Τ. Κοπανακίου και Φιλιατρών, δεν αντιληφθήκαμε (σ.σ. με το χαμό που επικράτησε) να ελήφθη. Άγνωστο δε, γιατί ο κ. Λεβεντάκης επιτέθηκε με σφοδρότητα στους βουλευτές Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννη Λαμπρόπουλο, Μίλτο Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, από τη στιγμή που και οι τρεις ενημέρωσαν το γραφείο του δημάρχου για το κώλυμα που είχε ο καθένας τη συγκεκριμένη μέρα να παρευρεθεί στη συνάντηση. Του Ηλία Γιαννόπουλου  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα