Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Κυπαρισσία: Προδόθηκε από το ύψος των δύο φυτών χασίς

Θεόρατα είχαν γίνει τα δύο φυτά χασίς που καλλιεργούσε σε γλάστρες ένας 39χρονος Κυπαρίσσιος στο Μεμί, τα οποία έφτασαν με καλή περιποίηση τα δύο μέτρα και δύσκολα πλέον κρύβονταν.
Ετσι, το πρωί της Δευτέρας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, κάνοντας έφοδο στην ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στο Μεμί όπου τα καλλιεργούσε (ο ίδιος ζει στην Κυπαρισσία), βρήκαν τον 39χρονο να τα περιποιείται και τον συνέλαβαν.
Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνάδελφοί τους της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας συνέλαβαν 3 άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών, στο Ασπρόχωμα και τον Αγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών. Πρόκειται για δύο Ρομά, έναν

36χρονο και έναν 39χρονο, στους οποίους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,2 γραμ. ηρωίνης και 6 ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα και έναν 53χρονο Μεσσήνιο με 0,4 γραμ. ηρωίνης.
Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και ένας 40χρονος Ρομά, γιατί κυκλοφορούσε έχοντας στην τσέπη του ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 10 εκατοστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα