Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Σοβαρή καταγγελία: Aδέλφια ξυλοκόπησαν 19χρονο στην Κρήτη

Σοκάρει νέα υπόθεση ξυλοδαρμού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ειδικότερα, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο κατέληξε ένας 19χρονος, μετά από ξυλοδαρμό που όπως κατήγγειλε, υπέστη από δύο αδέλφια στο Ηράκλειο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο πατέρας του 19χρονου, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν ο γιος του, συναντήθηκε με την 17χρονη κοπέλα και τον 20χρονο αδελφό της, στο πάρκινγκ του Δήμου επί της παραλιακής, προκειμένου να λύσουν προσωπικές τους διαφορές.
Βιντεοσκοπούσε η 17χρονη αδερφή
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η συζήτηση οδήγησε σε καυγά, και ο 20χρονος άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και τον έριξε κάτω. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκε και ο δεύτερος αδελφός τους, ένας 18χρονος και άρχισε και αυτός να τον χτυπά, την ώρα που η 17χρονη, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις τους.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες του ekriti.gr, μετά από λίγο τα τρία αδέλφια εξαφανίστηκαν και ο 19χρονος πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία συνέλαβε τον 18χρονο και την 17χρονη, καθώς και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ ο 20χρονος αναζητείται από τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα