Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δήλωση Λεων. Φιλιππόπουλου για την πυρασφάλεια

Ο Λεωνίδας Θαν. Φιλιππόπουλος Οικονομολόγος σχετικά με την Πυρασφάλεια και την πρόληψη των πυρκαγιών έκανε την παρακάτω δήλωση:
Τον τελευταίο καιρό η ανάπτυξη είναι επιτακτική ανάγκη για τις τοπικές κοινωνίες. Οι καλλικρατικοί δήμοι καλούνται στα νέα γεωγραφικά και πληθυσμιακά χαρακτηριστικά να υλοποιήσουν τις βασικές αρχές για την ανάπτυξη της περιοχής τους.
Eνας σημαντικός παράγοντας είναι η πυρασφάλεια,για παράδειγμα ο Δήμος Πύλου, με πλούσια πολιτιστική παράδοση και τουριστική ανάπτυξη,  έχει κλιμάκιο πυροσβεστικής.
Σίγουρα ο μέχρι στιγμής  σχεδιασμός ικανοποιούσε αυτές τις ανάγκες,τώρα;
H αναβάθμιση λοιπόν είναι ένα ζητούμενο που θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει και να θέσει τις βάσεις για την ουσιαστικότερη αντιμετώπιση νέων χαρακτηριστικών και να μας βρει έτοιμους και πρόθυμους να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που πρέπει να έχει επιτέλους ο πολίτης, ένας πολίτης με πολλά προβλήματα.
Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για την πυρασφάλεια και την πρόληψη, όμως το ζητούμενο δεν είναι  άλλη μια καταγγελία.
Aλλωστε οι υπάλληλοι του πυροσβεστικού κλιμακίου Πύλου  αλλά και η Ενωση Πυροσβεστών Μεσσηνίας συνηγορούν στο να αναβαθμιστεί το πυροσβεστικό κλιμάκιο σε ανεξάρτητη πυροσβεστική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα