Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Απάντηση Νάντιας για τις εμφανίσεις της σε Πανελλαδικά ΜΜΕ

Απάντηση Νάντιας για τις εμφανίσεις της σε Πανελλαδικά ΜΜΕΑγαπητό best-tv.gr,
Με έκπληξη διάβασα παραπολιτικό σχόλιο στην ιστοσελίδα σας, σύμφωνα με το οποίο ο λόγος που εμφανίζομαι στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι δήθεν "σκοπεύω να πολιτευτώ στην Αθήνα". Ουδέν ψευδέστερον. Θα είμαι και πάλι υποψήφια στη Μεσσηνία, στον τόπο μου που αγαπώ και με τον οποίο έχω ταυτίσει την πολιτική μου παρουσία.

Ο λόγος που εμφανίζομαι στα αθηναίκά ΜΜΕ είναι για να στηρίξω την παράταξή μου, προβάλλοντας τις θέσεις της, όπως θεωρώ ότι οφείλει να κάνει κάθε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ασχέτως της εκλογικής περιφέρειας στην οποία πολιτεύεται.

Επειδή βρισκόμαστε σε οιονεί προεκλογική περίοδο, θα παρακαλούσα να υπάρξει δημοσίευση της παρούσης επιστολής, προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις.
Με εκτίμηση,
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου

Αγαπητή κ Γιαννακοπούλου καταρχήν το δημοσίευμα είναι από άλλη ιστοσελίδα (www.moriasnews.gr)το οποίο όπως θα δείτε στο τέλος, εμείς το αναδημοσιεύσαμε αλλά οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν γράφει πουθενά ότι θα πολιτευτεί τε στην Αθήνα αλλά αναρωτιέται γι αυτό καθώς και τον τρόπο που πολιτεύεστε που είναι βέβαια απόλυτο δικαίωμα σας.
Επίσης ο συντάκτης κάνει αναφορά σε προηγούμενο τρόπο τέτοιο που τον εφάρμοσε η κ Καλαντζάκου με τα γνωστά αποτελέσματα όπως ξέρετε.
Εμείς σας ευχόμαστε ολόψυχα! καλή επιτυχία.
Με εκτίμηση
www.best-tv.gr

1 σχόλιο:

  1. ειχα μια φαγουρα για το που θα πολιτευτει η ναντια αλλα τωρα που εμαθα μου περασε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα