Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Δεν μπορώ να ψηφίσω αυτά τα μέτρα, λέει ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Παραστατίδης

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΕΝΑΣ- ΕΝΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ; ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ  ή ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΡΗΜΑΔΙΟ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; 

Ανοιχτό να μην ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων άφησε σήμερα ο βουλευτής τουΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παραστατίδης. Χαρακτήρισε μάλιστα ως «βιασμό συνείδησης» τη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι θα πεινάσουμε αν δεν ψηφιστεί το πακέτο μέτρων, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος δεν ψήφισε ούτε το δεύτερο Μνημόνιο.

Όπως είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι γίνεται μια προσπάθεια να κλείσει το πακέτο μέτρων, σημασία όμως έχει πώς κλείνει και τι επιπτώσεις έχει στην κοινωνία. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι μετά την υπόθεση με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ είχε τονίσει ότι αδυνατεί να στηρίξει και να ψηφίσει κάποια από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο πακέτο, όπως οι περικοπές συντάξεων ΟΓΑ και το πετρέλαιο.
Ανέφερε ότι το κράτος έχει τυχοδιωκτική συμπεριφορά και γι' αυτό δεν το σέβονται οι πολίτες.
Aς σημειωθεί ότι ο κ. Παραστρατίδης δεν ψήφισε το Μνημόνιο ΙΙ και είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο ότι σκεπτόταν να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ. «Αν δεν συμβεί αυτό τότε θα μείνω στο σπίτι μου», είχε δηλώσει.
Σε ομιλία του μάλιστα στο Κιλκίς την ίδια περίοδο είχε προκαλέσει αίσθηση περιγραφή με τα μελανότερα χρώματα ενός μέλλοντος ζοφερού για την χώρα, μετά και το μνημόνιο 2.
«Η χώρα οδηγείται στην καταστροφή και σ` εργασιακό μεσαίωνα…. η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή… Είμαστε αλυσοδεμένοι με υπογραφές. Μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα της Ευρωζώνης. Σύντομα θα έρθουν και νέα εξοντωτικά μέτρα για ν` ακολουθήσει δυστυχία, φτώχεια και ανέχεια. Αν μπορούσαν θα φορολογούσαν και τον αέρα που αναπνέουμε»!.» είχε πει μεταξύ άλλων ο κ. Παραστατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα