Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


 Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
Επτά περίπου ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της οποίας το λόγο πήραν 28 βουλευτές.
Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, μεταξύ εκείνων που μίλησαν, ο Δημήτρης Κρεμαστινός τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να προκύψει από τη συνεδρίαση η εικόνα μιας ενωμένης Κ.Ο.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, είπε ότι πρέπει «να φύγουν όσοι είναι να φύγουν από το ΠΑΣΟΚ, που δεν είχαν καταλάβει γιατί ήταν ή έχουν κάνει πιο προσοδοφόρες συμφωνίες», μεταδίδει το ΑΜΠΕ.
«Έχουμε γίνει ουρά της ΔΗΜΑΡ» υποστήριξε ο Μίμης Ανδρουλάκης.
Να ανοίξει το ΠΑΣΟΚ μέτωπο με τις τράπεζες, ζήτησε ο Γιάννης Κουτσούκος.

Ο Μάρκος Μπόλαρης ανέφερε ότι από τη συνεδρίαση «πρέπει να βγει το μήνυμα ότι δεν στηρίζουμε μία κυβέρνηση μηδενικού έργου» και ο Γιάννης Δριβελέγκας σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να δώσει «λευκή επιταγή».
«Θα ψηφίσω για τελευταία φορά, αν την επόμενη έλθουμε στην ίδια θέση θα πάω σπίτι μου» τόνισε ο Χρήστος Αηδόνης.
Η Άντζελα Γκερέκου και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος υποστήριξαν ότι η Κ.Ο. πρέπει να εμφανιστεί ως μια γροθιά, όποια κι αν είναι η απόφαση που θα ληφθεί.
Για την ευθύνη που φέρουν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την απαξίωση, όπως είπε, του κόμματος, μίλησε ο Κώστας Τριαντάφυλλος.
Ο Παναγιώτης Ρήγας επισήμανε ότι «καλά είναι αυτά που λέει ο Κ. Σκανδαλίδης, αλλά είναι για άλλες εποχές», προσθέτοντας ότι «πρέπει να αγωνιστούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», συμφωνώντας με τον Γ. Ντόλιο.
Ερωτηθείς, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ποια στάση θα κρατήσει στην κρίσιμη ψηφοφορία, ο Κώστας Σκανδαλίδης απάντησε: «Μίλησα πολιτικά, περιμένω να δω το τελικό πακέτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα