Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κατσίμη: Μας τιμωρεί με το πόδι ψηλά δηλαδή ο Λιάτσος;- Τι λέει για το «ψαλίδι» στην εκπομπή της

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Δ.Ε. ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε. ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ

Στο zappit.gr μίλησε πριν από λίγο η Μαριλένα Κατσίμη για την απόφαση της διοίκησης της ΝΕΤ να «κόψει» την εκπομπή που παρουσίαζε με τον Κώστα Αρβανίτη στη δημόσια τηλεόραση.
Διαβάστε τι είπε:
Ψάχνανε μια αφορμή για να το κάνουν αυτό… Δε νομίζω ότι είπαμε κάτι κακό. Δεν ζητήσαμε το κεφάλι του Δένδια. Ήταν μια κουβέντα χαλαρή, όπως είναι το στιλ της εκπομπήα μας. Δεν στοχοποίησαμε τον Δένδια σε καμία περίπτωση. Άλλωστε έχουμε όλα τα στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα…
Ο Αιμίλιος Λιάτσος κάλεσε τον αρχισυντάκτη μας, όχι εμάς τους δύο προσωπικά και τον ενημέρωσε να μας μεταφέρει ότι κοβόμαστε και οι δύο!
-»Η απόφαση όμως ενημερωθήκαμε πως είναι προσωρινή»
- «Τι πάει να πει προσωρινή ; Μας τιμωρεί με το πόδι ψηλά δηλαδή ; Δεν είμασταν επικριτικοί. Απαγορεύεται αυτο το θέμα να σχολιαστεί ; Ούτε μας κάλεσε καν να το συζητήσουμε…

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τους παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αιμίλιος Λιάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ σέβεται απολύτως τους κανόνες της ελευθεροτυπίας και το αποδεικνύει εμπράκτως στην καθημερινή παρουσίαση της επικαιρότητας και την προβολή όλων των απόψεων. Όμως, δεν μπορεί να αποδεχτεί την καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Οι παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής ‘ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’ της ΝΕΤ, κ. Κώστας Αρβανίτης και κυρία Μαριλένα Κατσίμη, προέβησαν σε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, χωρίς μάλιστα να του δώσουν το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του άποψη, ενώ με τα σχόλιά τους εμφανίστηκαν να προκαταλαμβάνουν το αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα