Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σφοδρή επίθεση Μπόλαρη κατά Πάγκαλου-Λοβέρδου-Χρυσοχοίδη


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στηλιτεύει με καυστικό χιούμορ την υποστήριξη που παρέχουν στον Πρωθυπουργό.

Σε σχόλιο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός κ. Μάρκος Μπόλαρης ασκεί δριμεία κριτική στους κ.κ Θεόδωρο Πάγκαλο, Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοίδη, οι οποίοι με δηλώσεις τους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ο συνήθως μειλίχιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σε μια από τις σπάνιες φορές επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των προαναφερόμενων στελεχών, κάνοντας λόγο για "τιμαριούχους χωρίς τιμάριο", οι οποίοι, όπως ανέφερε, "αλληθωρίζουν δεξιά, κεντροδεξιά"!

Το επίμαχο σχόλιο, που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο κ Μπόλαρης, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει έντονες συζητήσεις, είναι το εξής:
"Μας είπαν:

"Άλλαξε το κλίμα στην Ευρώπη, πάμε με Σαμαρά"

Τιμαριούχοι χωρίς τιμάριο!
Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλληθωρίζουν δεξιά, κεντροδεξιά!

Μιμούνται το θλιβερό "Καραμανλής ή Τανκς!"

Και η ευθύνη μας απέναντι στον δημοκρατικό πολίτη και την παράταξη;".

Μιλώντα
ς στο Pheme.gr ο κ. Μπόλαρης αναφέθηκε στα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δίχως, ωστόσο, να τα κατονομάσει: "Προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, αντί να συζητήσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, επιλέγουν να κάνουν υποστηρικτές δηλώσεις στον Αντώνη Σαμαρά".

Το ερώτημα βεβαίως, προσέθεσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είναι το εξής: "Γιατί τα στελέχη αυτά επιλέγουν να σηκώσουν λευκή σημαία. Γιατί προβαίνουν σε δηλώσεις υποστήριξης του κ. Σαμαρά; Από αίσθηση εθνικής ευθύνης και ανιδιοτέλεια; Περιμένουμε να μας απαντήσουν"!

ΠΗΓΗ: pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα