Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πάγκαλος: Ο Βενιζέλος μάζεψε στο ΠΑΣΟΚ την παρέα του και τώρα ζητά βοήθεια

Καταιγιστικός ήταν σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μετά τις πρωινές αναρτήσεις στο twitter για τα εσωκομματικά της Ιπποκράτους, από το σχολιασμό του δεν ξέφυγαν ούτε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ούτε o Αλέξης Τσίπρας, αλλά ούτε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Από το μικρόφωνο του BHMA FM ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «έχει ωριμάσει κι ένας πολιτικός που ωριμάζει μου αρέσει».Στη συνέχεια όμως ο πρώην υπουργός πήρε το όπλο του και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε γελοίο. «Χρυσή Αυγή καιΣΥΡΙΖΑ μαζί, χέρι-χέρι δημιουργούν ταραχές με κοινά συνθήματα όπως το έξω από την Ευρώπη. Ένας τύπος που λέει στους Ευρωπαίους: ''Βάλτε κάτω τα μολύβια και ακούστε μας, γιατί μιλάμε για ανθρώπους, δεν είναι γελοίος; Εμένα αυτό το συναίσθημα μου προκαλεί».
Από τα βέλη του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για τον οποίο είπε πως μάζεψε την παρέα του στο ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια απέκλεισε όλους τους άλλους. «Γιατί δεν έγινε ένα μεγάλο συνέδριο; Να πάνε όλοι, παλιοί, καινούριοι από έξω, από γύρω. Να πούμε ότι είμαστε αυτή η παράταξη, είμαστε ο μισός ελληνικός λαός περίπου. Από αυτό το ανοιχτό συνέδριο να βγει κάτι καινούριο. Δεν ξέρω τι θα ήταν αυτό, μπορεί το ίδιο το ΠΑΣΟΚ με ήλιο όχι πορτοκαλί, αλλά κόκκινο, με βούλες. Αντ' αυτού, ο κ. Βενιζέλος μάζεψε τη στενή του παρέα, το γραφείο του, κυριολεκτικά απέκλεισε όλους τους άλλους, αδιαφόρησε για αυτούς».
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν σταμάτησε εκεί αφού πρόσθεσε πως τώρα ο κ. Βενιζέλος «έρχεται και λέει βοηθήστε με. Ποιον να βοηθήσουμε; Δεν έχει μείνει κανείς. Εδώ έφυγε το ΠΑΣΟΚ, δε φεύγουμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα