Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μακελειό χθες βράδι στο “ΕΧΤΡΑ 3″, με τον μπαγάσα τον Στέφανο Χίο να προβάλλει ιστορικά ντοκουμέντα μιας άλλης εποχής.


SamaraskokkalisKHDEIAATILIO Μακελειό χθες βράδι στο ΕΧΤΡΑ 3, με τον μπαγάσα τον Στέφανο Χίο να προβάλλει ιστορικά ντοκουμέντα μιας άλλης εποχής.Μας ξενύχτησε χθες βράδι ο μπαγάσας ο Στέφανος Χίος με το φοβερό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” του στο EXTRA 3. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας μ΄αυτά που βλέπαμε και μ΄αυτά που ακούγαμε. Λέγαμε πως είναι δυνατόν; Συνέβησαν όλα αυτά. Κι ο Χίος συνέχιζε ασταμάτητος και δώστου φωτογραφίες. Σε μια από αυτές, στην κηδεία του Ατίλιο της θρυλικής φιγούρας της “Θύρας 7″, εμφανίζονται ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης-γαύροι αμφότεροι.

atilio 300x215 Μακελειό χθες βράδι στο ΕΧΤΡΑ 3, με τον μπαγάσα τον Στέφανο Χίο να προβάλλει ιστορικά ντοκουμέντα μιας άλλης εποχής.Και καθώς έπεφταν στην οθόνη οι ιστορικές φωτογραφίες, ο παρουσιαστής θυμήθηκε ότι στις πρώτες συγεντρώσεις της ΠΟ.ΛΑΝ, του κόμματος που ίδρυσε ο Σαμαράς έδιναν τον παρών ο εξαφανισμένος Χρήστος Καραβέλας, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens και χειριστής των μαύρων ταμείων της εταιρείας καθώς και η σύζυγός του Μάρθα. Στη συνέχεια ο Χίος αναφέρθηκε στην “οικογενειακή συγκατοίκηση” του σημερινού πρωθυπουργού με τον Χριστοφοράκο στην οδό Πεντέλης 32. Η εκπομπή του Χίου αποκάλυπτε πως ο επίσης εξαφανισθείς Μιχ. Χριστοφοράκος διέμεινε- ως ενοικιαστής- στο σπίτι του κουνιάδου του Αντώνη Σαμαρά Διονύση Κρητικού. Για την συγκεκριμένη γειτονιά θα γράψει ο Στέφανος Χίος στην ιστοσελίδα του>

ScreenHunter 12 May. 18 23.06 300x220 Μακελειό χθες βράδι στο ΕΧΤΡΑ 3, με τον μπαγάσα τον Στέφανο Χίο να προβάλλει ιστορικά ντοκουμέντα μιας άλλης εποχής.ΤΟ ΚΟΥΝΙΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
“Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ο Αντώνης ο Σαμαράς . Ούτε με τη Siemens. Που πριν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι Γερμανοί σε αλληλογραφία που σας έχουμε αποκαλύψει στο πρόσφατο παρελθόν, πίεζε τον Μητσοτάκουλα(άλλο καλό παιδί αυτός)ότι εαν δεν μας δώσετε τη δουλειά με την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, θα σας ρίξουμε.
Η συνέχεια ήταν πιο βολική για τον πρόεδρο της ΠΟΛΑΝ. Έριξε(για τα Σκόπια υποτίθεται)την κυβέρνηση, χρηματοδοτούσε μόνος του το νέο κόμμα μέχρι τη διάλυση του, ζούσε άνετα (από που άραγε τόσο καιρό) και ξαφνικά με το που έγινε κυβέρνηση είπε να κλείσει μαζί με τον Στουρνάρα την νέα συμφωνία με τα παλιά αφεντικά. Πάλι οι Γερμανοί μπροστά μας που αρχίζουν και παίρνουν δουλειές σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Όλα αυτά θα ήταν ένα πρώτης τάξης παραμυθάκι, εαν δεν υπήρχαν κάποιες σημαντικές (ή ασήμαντες) λεπτομέρειες.
Σε ποιο σπίτι (βίλα για την ακρίβεια) διέμενε ο θείος Μιχάλης ο ναζιστής, τον καιρό που παντοδύναμος, μίζωνε πολιτικούς για να κάνει η μητέρα εταιρεία τις δουλειές;
Μα στη βίλα του κουνιάδου του Αντώνη. Του κυρίου Διονύση Κρητικού. Ναι, του αδερφού της συζύγου του, ο οποίος έχει το 15% της οικογενειακής εταιρείας ΚΥΚΝΟΣ.
Και το ενοίκιο; Υπήρχε ενοίκιο; Και βέβαια υπήρχε. Το οποίο πλήρωνε η …Siemens. Δηλαδή ο κύριος Κρητικός-κουνιάδος του πρωθυπουργού- είναι απόλυτα νόμιμος, πιστεύουμε. Δηλαδή εαν ζητηθούν παραστατικά μισθωτήριου και τιμολογία, θεωρητικά όλα είναι νόμιμα. Και καλυμμένα.
Pentelis str.32 ο κύριος M.Hristoforakos, στο σπίτι του κουνιάδου και Pentelis str.32a ο κ. E.Sekeris , ο μπατζανάκης του…κυρίου Σαμαρά, ο οποίος εργάζεται σε επιτελική θέση στη…Siemens και με το περιβόητο e-mail ενημέρωνε τον νυν πρωθυπουργό ότι παρότι ξέρει πολλά για την Siemens, θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.
Το θέμα είναι ότι όντως ο κ.Σέκερης φέρθηκε ως κύριος στην οικογένεια του, στη δουλειά του και στον κύριο πρωθυπουργό αλλά απ’οσα μαθαίνουμε ο κ.πρωθυπουργός(άφιλο τον αποκαλούν οι μελλοθάνατοι φίλοι του), τον θυσίασε ως “Ιφιγένεια” για να πετύχει(λένε οι κατήγοροι του).
Και στην πισω πλευρα η βίλα του κουνιάδου που διέμενε ο θείος Μιχάλης, γειτνίαζε με τον… Κυριάκο Μητσοτάκη. Μα είναι δυνατόν;
Και ο Σαμαρας που μπαινοβγαινε στα χρόνια της πολιτικής του ερήμου δεν τον γνώριζε ….Τον Μιχάλη, μας ενημερώνουν φίλοι του ιστολογίου.
Κάποιος ιστορικός οφείλει να ξαναγράψει την ιστορία, Αντώνη. Δεν νομίζεις;”
Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως αυτές τις μέρες γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας για τους όρους του νέου Μνημονίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα