Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


ΜΕΡΟΣ 1ον
Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στην σχολική κοινότητα τα διαδραματισθέντα στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών.
Ειδικότερα η απόφαση όχι μόνο δικαίωσης αλλά και επιστροφής και  προαγωγής της κατηγορούμενης Νηπιαγωγού προκαλεί θυμό, ειρωνικά σχόλια και αφήνει πολλά λογικά κενά !!!
Θα παραθέσουμε μερικά στοιχεία   και με λογικές σκέψεις που κάνουμε συνδυαστικά  και ..... με λίγη φαντασία θα προσπαθήσουμε να βρούμε τι  "παίζεται"  αν παίζεται κάτι εν προκειμένω!
Βέβαια θα χρειαστεί να κάνουμε και μερικές λογικές υποθέσεις εργασίας για να δούμε τι μπορεί να έχει γίνει....
Προϊσταμένη: Πάνω από 20 έτη άριστης προϋπηρεσίας στα Φιλιατρά, Φιλιατρινή.
Νηπιαγωγός:  Πάνω από 6 χρόνια, μόνιμη θέση στους Γαργαλιάνους, 
με απόσπαση στα Φιλιατρά για ένα χρόνο από την Κυπαρισσία . 
Το γεγονός συνέβη στο μήνα περίπου από την ανάληψη υπηρεσίας στα Φιλιατρά.
Ας υποθέσουμε ότι έγινε το περιστατικό του κλεισίματος του νηπίου στην αίθουσα για τιμωρία και η νηπιαγωγός που το τιμώρησε είπε πράγματι  ότι, αν ξανατύχη θα το ξανακάνει, στην παρατήρηση της Προϊσταμένης να μην το ξανακάνει!!

Έχουμε λοιπόν ένα γεγονός που το γνωρίζει η ίδια η νηπιαγωγός που το έκανε, η Προϊσταμένη που της το είπε, το μικρό νήπιο που υπέστη αυτή την τραυματική εμπειρία- με ότι αυτό συνεπάγεται- και τα υπόλοιπα νήπια που άκουσαν , αν άκουσαν, τις κραυγές του μικρού παιδιού!!

Λογικό ερώτημα πρώτον:

 Έπρεπε ή δεν έπρεπε η προϊσταμένη εφ' όσον πληροφορήθηκε το γεγονός να το γνωστοποίηση στην Προϊστάμενη αρχή;
Μήπως έπρεπε να έχει μαζί της και κάποιο μάρτυρα, μια κρυφή κάμερα ή έστω ένα μαγνητόφωνο για να μπορεί να το αποδείξη;
Αν η απάντηση είναι ναι, τότε γιατί η υπηρεσία δεν φροντίζει να της τα  προμηθεύσει;
Αν η απάντηση είναι όχι, τότε  πως γνωρίζουν ότι είπε ψέματα η Προϊσταμένη και όχι η Νηπιαγωγός;
Ας μας πει κάποιος από τους κριτές με ποιο τρόπο θα μπορούσε η προϊσταμένη να αποδείξη ότι λέει την αλήθεια; (Ή έστω,πως απέδειξε η κατηγορούμενη νηπιαγωγός ότι αυτή λέει την αλήθεια και όχι η Προϊσταμένη της;)
Αν ο Κάθε Προϊστάμενος χρειάζεται αποδεικτικά στοιχεία για να αναφέρει στους ανωτέρους του μία συνειδητή ή ασυνείδητη ομολογία, φαντάζεσθε τι έχει να γίνει;

Λογικό ερώτημα δεύτερον:

Ποιος υποκίνησε, ποιος οργάνωσε τους γονείς σε κατάληψη του σχολείου και γιατί; Η υπό κατηγορία (..τότε) νηπιαγωγός είχε σχέση με όλα αυτά ή όχι; διερευνήθηκε αυτό κατά την διαδικασία; Αν όχι έπρεπε να ερευνηθεί; Αν δεν ερευνήθηκε γιατί δεν ερευνήθηκε; Υπάρχει ευθύνη... κάποιων;
( Ήδη από ότι ξέρω, συγχωρέστε μου την άγνοια των ακριβών αριθμών,  4-5 από τους 10-15 περίπου γονείς που είχαν υπογράψει κάποιο κείμενο υπέρ της  τ. απλής νηπιαγωγού, απέσυραν τις υπογραφές τους- γιατί άραγε-ερευνήθηκε  αυτό το γιατί;)

Λογικό ερώτημα τρίτον:

Η πάνω από 20-25 χρόνια άμεμπτη προϋπηρεσία της Προϊσταμένης πρέπει να ληφθεί υπόψη για την διαμόρφωση κρίσης ή όχι;
Οι όποιες κατηγορίες για παραβατική συμπεριφορά κατά της Προϊσταμένης στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, από την  νηπιαγωγό, αλλά και από άλλους ενδεχομένως, μήπως εμπεριέχει και στοιχεία εκδικητικότητας,στοιχεία αντιπερισπασμού, στοιχεία εκδούλευσης κ.λ.π. ;   Αν υπήρχαν τέτοια στοιχεία γιατί δεν κατατίθεντο στο χρόνο που συνέβησαν; Μήπως δοθείσης ευκαιρίας κατά το γνωστό "βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6" βγάλαμε και κάποιες προσωπικές αντιδικίες;
Πως και με ποια λογική, με ποια αρχή δικαίου έγινε δεκτή η αναφορά της νηπιαγωγού κατά της Προϊσταμένης, η οποία έγινε μάλιστα μετά την αναφορά της προϊσταμένης της, και προφανώς θα εμπεριέχει στοιχεία αντιπερισπασμού;

Υπάρχει απάντηση από κάποιον υπεύθυνο ή έστω κάποιο λογικό και νοήμονα άτομο;

37 σχόλια:

  1. μπάχαλο
    ρε τι γίνεται και τώρα τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαυλιόδοντας του κερατά!!!!Που σημαίνει για όσους δεν .....ξέρουν, το υπερβολικά δυνατό μέσον. Αυτό που διεισδύει παντού. Δεν υπάρχουν κωλύματα, εμπόδια και προϋποθέσεις για αυτό.
    Λοιπόν Κα Βασιλοπούλου ας είχες και εσύ Χαυλιόδοντα!
    Αν δεν έχεις γιατί παραπονείσαι; Δεν γνωρίζεις ότι μόνο αυτό περνάει;Συμβιβάσου γιατί δεν σε βλέπω καλά! Χωρίς μέσον, πολύ φοβάμαι ότι θα σε φάνε τα μαύρα φίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα ζούμε, ξυπνάτε!
    Βέβαια η αδικία είναι προκλητική και μεγάλη,όμως και εσείς αν είχατε δόντι, το ίδιο θα κάνατε!
    Έτσι δεν είναι;
    Έχω και μια απορία; Αν είναι έτσι γιατί η θιγόμενη, δεν αναφέρεται στο Υπουργείο Παιδείας,ώστε να εξετάσει το Θέμα μια υπέρτερη εξουσία; Πάντα υπάρχουν και κάποια όρια. Αν κάποιοι τα υπερβαίνουν να τιμωρηθούν. Όποιοι και αν είναι αυτοί!Ακόμα και στο γραφείο του Πρωθυπουργού μπορεί να το φτάσει κάποιος το Θέμα! Νομίζω ακόμα και στην ποινική δικαιοσύνη! Αν έχετε δίκιο,δοκιμάστε.Δεν μπορεί οι πάντες να είναι μιλημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κα Βασιλοπούλου,εξετάσατε την περίπτωση της ενστάσεως;Πολλές φορές γίνονται και λάάάθη κατά λάθος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ!!!! όποιος δεν ξέρει μοναχά! ρε που μπλέξατε; Καλά δεν ξέρατε δεν ρωτάγατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πως τα ειπαν μονο οι δυο τους; Φυτα, δενδρα, χορταρια, τοιχοι,πουλια δεν υπήρχαν; δεν ακουσαν τιποτα αυτα; Να τα καλεσουν μαρτυρες και να τα υποχρεωσουν να καταθεσουν!!!!! Θελουν δεν θελουν!!!Υπέρ της νηπιαγωγου ποιοι καταθεσαν; Μηπως ο αγέρας ο κοπανιστος; γιατι καποιος ή καποιοι θα πρεπει να κατεθεσαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο εδώ σε μας συμβαίνουν αυτά; Πριν κανα μήνα από τα γεγονότα στο 2ο νηπιαγωγείο προβλήματα είχαν δημιουργηθεί και στο 3ο νηπιαγωγείο Φιλιατρών! Πώς να λένε αυτό τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας που είναι υπεύθυνος; Να τον χαιρόμαστε όλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΔΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ;ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ; ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Milame gia poly ...asteri!!!!!diabaste tis ....dhloseis ths (san na einai diloseis toy prothipoyrgoy)kai tha katalabete polla!!!!!tosh filodoksia,tosh missalodoksia,tetoio kamari den exo ksanadei!Re ti sikonei o planitis,den antexo!!!! stamatiste tin gh na katebo!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν έχεις φιλότιμο,όλα είναι ίσιωμα!!!!!
    Τι τα ψάχνεις; Αμα έχεις πλάτες κελαϊδας φίλε μου...δεν το ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστεί τους ευεργέτες της...Λογικό δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια στον Κο Κλάδη Νικόλαο. Επί την ευκαιρία του εύχομαι χρόνια του Πολλά!
    Συγχαρητήρια στον Κο Τζώνη Νικόλαο. Επί την ευκαιρία του εύχομαι χρόνια του Πολλά!
    Εξετέλεσαν το καθήκον τους και οι δύο κατά άμεμπτο τρόπο. Όλα τα περί του αντιθέτου είναι ασύστολα ψεύδη! Η διαδικασία έγινε όπως ορίζει ο νόμος και προέκυψε το αποτέλεσμα να δικαιωθεί η Αντωνία και να γίνει και προϊσταμένη!
    Της ευχόμεθα καλή επιτυχία και από την καινούργια θέση ευθύνης που τις ανέθεσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν μας μιλήσεις Φίλτατε για ...Εκτέλεση καθήκοντος που είχαν κάποιοι και για ασύστολα ψεύδη που λέμε εμείς και να μας δείξεις, σιγουρέψου πρώτα ότι το χέρι σου είναι καθαρό..Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα υπόλοιπα 3 δάχτυλα σου δείχνουν εσένα;;;
    Όσο για την θέση ευθύνης...μπας και νομίζετε ότι έγινε πρωθυπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή μωρέ, ντροπή!!!
    Εσείς καταστρέψατε την Ελλάδα,αντί να κοιτάτε να μάθουτε τα παιδιά μας γράμματα κοιτάτε ποιος θα πάρει την θέση ό ένας του αλλουνού!Λες και δεν ξέρουμε ότι είσαστε όλοι χαραμοφάηδες και χασομέρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πλάκα έχει
    Την Παρασκευή ή την Δευτέρα έχει ρεπορτάζ το mega στον Καμπουράκη! Εχει να γίνει ο χαμός! Θα ακουστούν σημεία και τέρατα!Μην το χάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο τέλος τα γέλια θα βγουν ξινά!
    Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.Θα δούν πολλά τα μάτια σας και θα ακούσουν πολλά τα αυτιά σας!!Τα φαινόμενα απατούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποτε έβλεπα Διευθυντή και τον σεβόμουν ιδιαιτέρως μέχρι που κατάλαβα ότι όλοι τους έχουν πρόβλημα ....στην μέση!!!! Να τους λυπάσαι είναι όλοι τους! άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι όλοι! Λυπηθείτε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να γίνει η νέα πρωθυπουργός Προϊσταμένη, έπρεπε να γίνουν σημεία και τέρατα! Ε λοιπόν έγιναν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΣΑΙ,ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ Π Ρ Ο Ϊ Σ Τ Α Μ Ε Ν Η ! ! ! ! !
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν ήμουν πάντως εγώ στην θέση της θα ντρεπόμουν και λίγο!
    Αυτή λέτε να ντρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι περήφανη που όταν φθάνω στο σπίτι μου μπορώ και αγκαλιάζω και φιλώ τον άντρα μου και τα παιδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτά συμβαίνουν γιατί σαν κοινωνία αποδεχόμαστε το ρουσφέτι και ότι αυτό συνεπάγεται.
    Καλά τα λες, αλλά είναι και τα κόμπλεξ.
    Μέχρι που μπορεί να οδηγήσει κάποιους ανθρώπους!
    Καταλαμβάνουν μία θέση και μετά βαράτε Τούρκοι τα άλογα!Απύθμενο θράσος!
    Εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι!
    Που να βρεθεί η αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμός!
    Τους Λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν σταματάνε πουθενά!
    Υπάρχει ολόκληρο σχέδιο σε εξέλιξη!!!
    Είναι τραμπούκοι!!!!
    Προκειμένου να δικαιολογήσουν τα ανοσιουργήματα τους δημιουργούν ψεύδη και ευσεβείς πόθους! Διασπείρουν(λένε, γράφουν, σχολιάζουν) περί δήθεν ΕΔΕ που θα γίνει σε βάρος της Κας Πανταζοπούλου!
    Είναι αξιοθρήνητοι και αυτοί και οι πάτρονές τους. Βεβαίως το εύχονται, θα ήθελαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γράφουν πολλοί και εδώ και σε άλλα blogs διάφορα σχόλια είτε ένας είτε πολλοί πιστεύοντας 'οτι αν γράψουν πολλοί ή αν γράψουν χυδαιότητες και ψεύδη κάτι κάνουν. Αν όσα γράφονται δεν συνοδεύονται από ανάλογα και λογικά επιχειρήματα, γράφονται εις μάτην! Απλά φανερώνουν την εμπάθεια των blogers και των σχολιαστών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΆΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙςΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ....25 ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΈΘΕΣΑΝ!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ, ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΝ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Μαντάμ Σουσού είπεΔεκεμβρίου 06, 2012

    Χλωρίνη Klinex. Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΓΕΡΑΣ!
    ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΛΙΝΕΞ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ 20-25 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΌΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥς ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ;
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;
    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ....ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΕΔΕ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 25 ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ;
    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ;
    Ο Κος ΤΖΩΝΗΣ ή Η Κα ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΡΑΦΕΙ
    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε τι είναι τουτα που διαβάζω; Εδώ λειτουργεί ολόκληρη συμμορια, καμόρα. Τύφλα να χουνε οι σικελιανοι! ουναμουχαθειτε όλοι μαζι!!!!!αμολα τους να πανε να φυλαξουνε γιδια! ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ; ετουτα θα ξεχασουν και αυτα που ξερουν. για να μην πω οτι θα μαθουν και τις παλιοβρωμιες τους . ουστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θέλει η .... να κρυφτεί
    και η χαρά δεν την αφήνει!
    Ακούστε τους πως μιλούν, δείτε πως γράφουν,
    που το γράφουν, πως σχολιάζουν,
    πως τις επιθυμίες τις κάνουν γεγονότα
    και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος έλεγε η γιαγιά μου Θεός συγχωρέστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. του κουτρούλι ο γάμος!
    δεν θα ξέρουν από που να κρυφτούν κάποιες,
    που δεν το βάζει ο νου σας!
    Ο κλοιός σφίγγει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!
    ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ή ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΗΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ!
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΘΕΣΕΙ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ή ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ,ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ.... ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!
    ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΝΤΡΟΓΥΝΑΙΚΑ!!!
    (ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ!!!!) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΚΡΑ ΓΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΧΡΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ;
    ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΟΛΥ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΙΑ ΠΛΕΟΝ......
    ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!! ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΩΡΑ (ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα