Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 40χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 21 ανήλικων κοριτσιών

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 40χρονου (φωτό) από τα Πετράλωνα που κατηγορείται για τον βιασμό 21 ανήλικων κοριτσιών

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη το προηγούμενο Σάββατο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών
Πρόκειται για τον Στυλιανό Γεωργιάδη του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.
Ο κατηγορούμενος παρίστανε τον αστυνομικό, αποπλανούσε κορίτσια 10 έως 14 ετών και ασελγούσε σε βάρος τους.
Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχει διαπιστωθεί ότι κατά την τελευταία πενταετία έχει ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Τη δεκαετία 1995-2005, ο 40χρονος είχε συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί.
Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα