Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Φρίκη στο Λονδίνο: Έρευνες για τον αποκεφαλισμό στρατιώτη



Άναυδη η παγκόσμια κοινότητα από τη δολοφονία στρατιώτη στο Λονδίνο. Ένας από τους δράστες μιλούσε στην κάμερα με τα χέρια του ματωμένα και κρατώντας μπαλτά. Τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες (Vid+Pics)
Συναγερμός στη Μεγάλη Βρετανία μετά τον αποκεφαλισμό στρατιώτη από δύο άνδρες στο Λονδίνο το απόγευμα της Τετάρτης.
Όπως μεταδίδει το Reuters, οι βρετανικές αρχές, ερευνούν πιθανή νιγηριανή ανάμιξη στη φρικιαστική επίθεση που προκάλεσε αποτροπιασμό παγκοσμίως.
Δύο ύποπτοι έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά την επίθεση, την οποία η βρετανική κυβέρνηση χαρακτήρισε ως τρομοκρατική πράξη. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να μάθουν την ταυτότητα των υπόπτων.
Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από το ITV News παρουσιάζεται ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης να προχωράει προς το θύμα που κείτεται στον δρόμο αφού έχει πει: "πρέπει να τους πολεμήσουμε όπως μας πολεμάνε. Οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος". "Ζητώ συγγνώμη που έπρεπε να το δουν αυτό σήμερα γυναίκες, αλλά και στην δική μας γη, οι γυναίκες μας αναγκάζονται να βλέπουν το ίδιο", πρόσθεσε και κατέληξε: "Δεν θα είσαστε ποτέ ασφαλείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα