Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Παπαγεωργόπουλος: «Τρεις μήνες στα κάτεργα, χωρίς λόγο και αιτία»Με νέα επιστολή του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αναφέρεται στην συμπλήρωση τριών μηνών στις φυλακές Διαβάτων.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παπαγεωργόπουλος: «Τρεις μήνες στα κάτεργα, χωρίς λόγο και αιτία»
Για μια τεράστια εκστρατεία λάσπης εναντίον του κάνει λόγο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στις φυλακές Διαβατών.
Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από τη φυλάκισή του, ο κ. Παπαγεωργόπουλος με επιστολή του στο προσωπικό του μπλόγκ του κάνει λόγο για «το άκρον άωτον της αδικίας».
«Τρεις μήνες στη φυλακή. Τρεις μήνες στα κάτεργα. Χωρίς λόγο. Χωρίς αιτία. Ή μήπως υπάρχει αιτία; Μήπως κάποιοι με στοχοποίησαν πριν από χρόνια και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους;» διερωτάται στην επιστολή του ο κ. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του Δήμου.
Ο τέως δήμαρχος θυμάται ότι λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2006 «άλλαξε απότομα η στάση ορισμένων απέναντι στο πρόσωπό μου και την παράταξή μου» και «ξεκίνησε μια ανεξήγητη επίθεση εναντίον μου από το μεγαλύτερο θέμα μέχρι το μικρότερο».
«Ένας βρώμικος πόλεμος για να δημιουργηθεί "περιρρέουσα ατμόσφαιρα". Στόχος η προετοιμασία του εδάφους» τονίζει ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα